Reklama

Reklama

Teenager Jake Tyler (Sean Faris) se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Tam však narazí na vyhlášeného rváče Ryana a rozhodne se, že se mu postaví. Nejprve však musí u skutečného mistra zvládnout bojová umění…  Hrdinou amerického akčního dramatu v režii Jeffa Wadlowa je teenager Jake Tyler (Sean Faris), který se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Stejně jako mladší Charlie, který má úspěchy v tenisu, je i Jake sportovně nadaný hráč amerického fotbalu. A záhy zjišťuje, že dobrou kondici bude potřebovat. Když ho půvabná spolužačka Baja (Amber Heardová) pozve na večírek, Jake narazí na vyhlášeného rváče Ryana (Cam Gigandet). A poté, co od něho dostane pořádnou nakládačku, se Jake rozhodne, že to tak nenechá. Obrátí se na mistra bojových umění (Djimon Hounsou), který mladíka naučí nejen bojovat, ale také uvědomit si, jaký doopravdy je. Ale i když Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že další střet se surovcem Ryanem je nevyhnutelný... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

liskam 

všechny recenze uživatele

Klasická Osmdesátka v novém kabátě. (natáčení zápasů na mobily,YouTube,Internet) Místo boxu/ ketate a jinejch "čistejch" bojovejch stilů. Tu máme Fotbalistu rváče s nevyrovnanou psichykou, kterej dostane na jedné párty přez hubu, a tak začne makat ve stilu ultimátních zápasníků...(profíky vídáme v bedně na (extrém sportu). Bohužel jako vždy použitá stejná klišé..., záporák na konci dostane na budku...kladas mu sebere jeho holku....kladas je během "týdne" nejlepší v bojové škole kam chodí...Naštěstí má film alespon solidní spád, podpořený dobrou hudbou...,takže vcelku příjemně koukatelné. Za mě 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

, Soundtrack Michael Wandmacher: 1 "Above and Below" by The Bravery 2 "Anthem for the Underdog" by 12 Stones ,3 "Teenagers" by My Chemical Romance ,4 "Someday" by Flipsyde ,5 "Wolf Like Me" by TV on the Radio ,6 "Under The Knife" by Rise Against ,7 "Time Won't Let Me Go" by The Bravery ,8 "Rock Star" by Chamillionaire & Lil Wayne ,9 "Be Safe" by The Cribs ,10 "Headstrong" by Trapt ,11 "False Pretense" by The Red Jumpsuit Apparatus ,12 "Orange Marmalade" by Mellowdrone ,13 "You Are Mine" by Mutemath ,14 "Stronger" by Kanye West ,15 "Crank That (Travis Barker Rock Remix)" by Soulja Boy Tell 'Em ,16* "The Slam" by TobyMac ,17 "…To Be Loved" by Papa Roach (Featured during Theatrical Trailer, ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Spojte příběhem serii Karate Kid a vizuálně Lets dance 2 a vznikne Never Back Down! Je to tak, ohraný příběh okořeněn výborným soundtrackem, stylovým nasvícením a jakš takš dobrými režisérskými fígly vychází jako celek dobře, nenudí, ale bohužel ani extra neoslní, spíš se u něj divák baví a tak po hodince zapomenene, že se na něco díval. Amber Heard má Keiřin úsměv a jinak je to cela Britney :-) Tři a půl hvězdičky, 70% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na KARATE TIGROCH alebo KICKBOXEROCH som vyrastal, takze klamal by som, ak by som napisal, ze to bola nuda. Pre mna nebola, skor naopak. Opät je tam skvely zaporak - bitkar, vdaka ktoremu je film dobry a hlavny hrdina Jake Tyler - dobrak, ktory sa vzdy provokaciou inych zapletie do bitiek. Bojove zabery su slusne natocene, prisposobene na dnesnu dobu, kde hlavne mladi natacaju taketo bitky na mobily a zverejnuju na internete. Samozrejme odsudzujem sikanu alebo trapenie bezbrannych ludi, ktorich radi trapia len preto, aby si to mohli nakamerovat a potom sa na tom bavit, nastastie o tomto ten film nebol. Mimochodom, asi som jediny, ktoremu Sean Faris v niektorich zaberoch pripominal mladeho Toma Cruisa, teda o 20 rokov mladsieho, jasne, ze na profile sa vobec nepodoba, ani v galerii na CSFD, ale len v niektorich zaberoch... 19.11.2010 ________ Sean Faris - (Jake Tyler) +++ Amber Heard - (Baja Miller) +++ Cam Gigandet - (Ryan McCarthy) +++ Evan Peters - (Max Cooperman) +++ Leslie Hope - (Margot Tyler) +++ Djimon Hounsou - (Tréner Jean Roqua) +++ Wyatt Smith - (Charlie Tyler) +++ Hudba: Michael Wandmacher +++ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Never back down je prošpikovaný strašným množstvím klišé, stupidních keců a vším co je obvykle spojený s filmem, kde hlavní postava přechazí na novou školu, ale tady na tom fakt nesejde, protože příběh je neuvěřitelně svižnej, zábavnej a do toho parádní rvačky, bitky, mlácení a to všechno ve skvělým a zajímavě natočeným zpracování od normálních mlátiček, až po skvělý kung-fu komba + konečnej parádní duel a to všechno v celým filmu podporovaný fakt úžasně chytlavým a vytuněným soundtrackem. Samozřejmě příběhově to je fakt naprosto typická tuctovka, akorát okořeněná bitkama, ale tak neskutečně zábavná, že sem nebyl moc daleko abych tomu dal 5*, snad jen ta délka by mohla být menší, ale zároveň nemůžu říct, že bych se byť jen na malou chvilku nudil, to v žádným případě, jen by to bylo asi víc přímočařejší a efektivnější. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cam Gigandet (Ryan) je držitelem černého pásu v izraelském bojovém umění Krav Maga. (Mr.Hudson)
  • Školní scény jsou natočeny ve střední škole v Cypress Creek v Orlandu na Floridě. (Terva)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama