Reklama

Reklama

Dárce

Trailer 3

Jonas (Brenton Thwaites) vyrůstá v idylickém světě, kde existuje pouze štěstí. Lidé neznají utrpení, války, násilí, strach ani bolest. Základem světa je jednotvárnost: stejné domovy, stejné oblečení, stejné rodiny. Na okraji společenství žije jediný držitel a strážce všech pravdivých vzpomínek lidstva – Dárce (Jeff Bridges). Jeho prostřednictvím Jonas získává to, co nikdo jiný nesmí vědět – pravdu o skutečném životě a zkušenosti předchozích generací. Jonas začíná chápat, že jeho společenství žije v iluzi dostatku a bezpečí za cenu naprosté absence citů a možnosti volby. Lidé necítí emoce, lásku, vášeň, přátelství, nevnímají barvy. Pocit harmonie je vytvářen uměle. Jonas objevuje nejtemnější stránku utopického světa. Všichni ve společenství jsou pomocí každodenních injekcí zbavováni veškerých špatných vzpomínek a zážitků. Jejich svět je podvod, denně placený smrtí nepohodlných lidí, ve prospěch řízené existence. Tváří v tvář této skutečnosti, Jonas již nedokáže žít jako dřív. Čelí obtížnému rozhodnutí nejen o jeho vlastním životě, ale o budoucnosti celého světa... (Bioscop)

(více)

Diskuze

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Proč byl na tom vyhlídkovým oblouku štos podnosů? Ten film celej nedával smysl, ale tohle mi nedá spát.

na příspěvěk reagoval Beckett51

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Segrestor

Tak já to takhle dělám často, nečtu si moc obsahy, protože se mi už několikrát stalo, že obsah vykecal celej děj. A tohle mě zaujalo už jen pro svůj žánr a Meryl :))

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

jiriluk

Já když si ho stáhnul poprvý, což už jsou tak tři týdny, tak jsem si myslel, že je to blbá verze :D ale tak já pořádně nevěděl, o čem film je, abych byl víc překvapenej :)

na příspěvěk reagoval Segrestor

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

kdyby vás napadlo jít si po 15ti min filmu stěžovat, že film určitě blbne, protože je černobílej, tak to nedělejte, vypadali by jste jako idioti....jako já :-///

na příspěvěk reagoval eLeR, Segrestor, ..Lucas..

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Chápu, že to někoho nemusí uchvátit, ale citliví lidé, obzvláště křesťané, pochopí... Život je mnohem víc, než jen o míru či svobodě. Nejdůležitější je láska, a jakákoliv snaha o vymícení nenávisti skončí vždy jen diktaturou... Jsme jen lidé... A jediná snaha stát se lepšími je skrze jedinou cestu: Přijmutí Ježíše Krista jako svého Pána a přijmutí skutečnosti, že zaplatil svou krví za naše hříchy a jsme spasení a nemusíme takto žít....

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

rusty18

stercentury už veľa filmov, na ktoré som sa chystala stiahlo z programu ... okrem iného napr. Love song, alebo Chlapčenstvo ... hrajú poväčšinou len samé braky :-)))

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

rusty18

To je škoda, protože ten film určitě není špatnej. Ale už se dá i stáhnout v dobrý kvalitě a jsou i titulky alespoň.

na příspěvěk reagoval Segrestor

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Na Slovensku moc tento film nieje obľúbený :/ Chcel som ísť na to, ale kiná stercentury.sk ho zo svojej ponuky úplne vymazali behom necelého týždna, pretože bol malý záujem zo strany divákov...škoda

na příspěvěk reagoval ..Lucas.., eLeR

Uživatel rusty18 smazal svůj příspěvek.

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Ušetřím money, nechť žije TPB :D já vím je to zjebské, ale nehrajme si na to, že nejsme pokrytci :)))

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

A mám takový pocit, že se z toho vyklube Equilibrium mixnutý o Twilight nebo tak něco a já už vážně začnu zvracet krev.

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Apollyon09

to fakt? ... :-)))) pritom upútavka na film ma tak navnadila, že som si aj knihu prečítala ... uvidíme

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ach jaj... zlé očakávanie sa plne vyplnilo. Urobili z toho pubertálnu píčovinu. A pritom má perfektný námet, božskú Meryl a skvelého Bridgesa... Tento film má ale úplne debilnú hlavnú postavu, duchom obmedzeného režiséra s podpriemerným IQ, a úbohého kameramana s parkinsonom.

na příspěvěk reagoval Segrestor, eLeR

Uživatel skinny smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Dárce a Piráti z Karibiku

Dárce a Piráti z Karibiku

22.11.2014

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, zároveň se ale dočkali tak tristního přijetí, že u Disneyho s pátým dílem nepospíchají. Scénář byl sice hotový už v roce 2011, producent Jerry… (více)

Reklama

Reklama