Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (150)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, který neví, čím chce být. Mohl oslnit jako slušný dramatický příběh, mohl zaujmout jako povedený mysteriózní snímek, a nebo se pokusit drnkat na napnuté nervy jako solidní thriller... Jenomže přišli pejsek s kočičkou a řekli si, že zkusí všechno smíchat dohromady. A tuhle pohádku známe všichni moc dobře. První hodinka je ve společnosti Dunstové (KONEČNĚ ukázala prsa :-), dívčina!) a Goslinga příjemnou podívanou, jenomže pak se v dálce ozvou první tóny znělky Akt X a "příběh" jde do kopru, stejně jako atmosféra. A podle skutečné události? Pche, věčná škoda... Díval jsem se kvůli hercům, nic jsem nečekal, a stejně to ještě teď nepobírám, jak mě to ke konci rozhodilo - vždyť romantické drama o nemocném člověku lze natočit i bez prvků tajemna a vykonstruovaného napětí! Ale i tak obstojné tři hvězdy. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jakési mapovaní neuzavřeného případu, kdy se tvůrci pokusili o jistý pokud rekonstrukce. Vše se točí kolem vynikajíce herecky ztvárněného páru a určitých fází jejich vztahu. Z romantického vztahu se stává peklo a z Goslinga se přetransformuje borec chladných emocí, se sklony k násilí. Pasáže, kdy to mezi manžely houstne a následná rekonstrukce zmizení manželky, včetně života podezřelého manžela v pokročilém věku, mě docela šokovala. Hlavně neschopnost usvědčit očividného pachatele. Je velká škoda, že jednotlivé části děje byly příliš brzo utnuté a nikdy nedokázaly využít svůj potenciál. Na pomalý začátek se poslední hodinka povedla a osobně mi přijde film podhodnocován. Takový Fincher by si určitě poradil lépe.......6/10 ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Nejbližší novela Trestního řádu prostě musí obsahovat trestný čin Týrání filmem! "1. Kdo natočí nebo se bude podílet na produkci takovéto sračky, kterou záměrně označí jako thriller, nebo kdo k takovému činu zneužije bezbrannosti jiného, bude potrestán odnětím svobody na 25 let až doživotí. 2. Trestem smrti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem." Doufám, že už někdo pro pana Jareckého mydlí provaz! Smrtící nuda dostala nový rozměr! Za to, že jsem špatně vysál obývák a nezvedl na hajzlu prkýnko a chtěl jsem se udobřovat, jsem si něco takového opravdu nezasloužil! Naštěstí i má Drahá je soudná a uznala, že to přehnala a příště prý zvolí přiměřenější trest! K tomu, že jsem si do krve okousal nehty a jen tak z dlouhé chvíle oškrábal významnou část zdi nad sedačkou, jsem navíc musel přihlížet trestuhodnému plýtvání skvělým panem Goslingem a hodinu čtyřicet zvracet nad "krásou" spidermanovy dívky. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Chaotický. Ale děsně! 1971, 1972, pak už se léta a měsíce přestaly počítat a divák okamžitě ztratil pojem o čase, fakticky o čemkoliv. Skáče se jen po těch jakože nejfatálnějších, zpravidla kýčovitých událostech, který se přitom zákonitě odbývaj, a nakonec All Good Things působí jako prototyp totálně zpackanýho minimalistickýho snímku. Logice věcí bohužel vůbec nepomohly ani řemeslný výkony Kirsten s Ryanem; ba ani fakt, že je to celý založený na skutečných událostech. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Tak nudný, jak se tady píše, to teda fakt nebylo. Naopak mě film celou dobu udržoval ve slušném napětí. Jeho hlavní chybou je závěr a to v tom smyslu, že se nedozvíme, jak to bylo. Což je škoda, ale tak už to u příběhů dle skutečný události bývá. Dakšá chybou filmu byla příšerná Kirsten. Prostě jí nemůžu vystát, nelíbí se mi vůbec jak hraje a prostě... Ryan zde zahrál naopak docela dost dobrého psychouše, fakt mě děsil. Pěkný thriller. 6,5/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • V show Jimmyho Fallona prozradila Kirsten Dunstová, že osoba, na níž je založena postava Davida Markse, se přijela podívat na plac a z povzdálí sledovala natáčení. (Geriel)
  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama