Reklama

Reklama

VOD (1)

Zemřít po zásahu záchodového prkénka z kosmické stanice není nic, čím by se po smrti člověk chlubil, ale osmnáctiletá Georgia Lassová se už dávno smířila s tím, že osud se nedá změnit ani obelhat. Ostatně od své smrti pracuje jako smrtonoš, tj. ten, kdo zemřelým odjímá duši a vyprovází je na onen svět. Restaurace Der Waffle Haus, kde Georgia a další tři smrtonoši dostávali úkoly pro každý den, jednoho dne nečekaně vyhoří a čtveřice záhrobních kolegů dostane místo zodpovědného šéfa Rubea nového nadřízeného jménem Cameron Kane. Ten na rozdíl od Rubea nerozdává jména budoucích zemřelých na žlutých kancelářských přílepkách, nýbrž přidělí podřízeným zbrusu nové mobilní telefony a posílá jim úkoly v podobě esemesek. Na duších mrtvých lidí mu ani trochu nezáleži. Myslí si, že když smrtonoš svůj úkol zpacká, tak se vlastně nic nestane. Smrtonoši Daisy, Mason a Roxy začnou svou nečekanou volnost rychle využívat, ponejvíce k vlastnímu prospěchu. Ale jen dokud nezjistí, že porušení řádu života a smrti má velmi neblahé následky. Georgia je jediná, kdo se snaží dělat svou práci zodpovědně. Ovšem je to pro ni obzvlášť těžké, neboť mezi prvními dušemi, které má odvést do záhrobí, je milovaný kluk její mladší sestry... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako veliký fanoušek seriálu(mám ho v topce) jsem se neskutečně těšil...bohužel film je neskutečně zbytečný a úplně odfláknutý.Začátek je sice neskutečná prdel...opět nezklamal můj oblíbenec Mason,který hláškuje o stošest....jenže zbytek filmu už jen smutně kroutíte hlavou nad scénáristovým tápáním a do očí vás bijou některá fakta... a ty jsou.... že citelně chybí Mandy Patinkin...navíc o jeho zmizení měla být kostra příběhu a dozvíte se hovno...setkání Georgi se setrou proběhlo absolutně ne tak,jak by si obě postavy po tolika letech zasloužili a výměna Laury Harris za Sarah Wynter bolela asi nejvíc.Z tématu šlo teda určitě vydupat víc,děj se moc zaobírá Georgou...a stejně je to ve finále vlastně zbytečné,Callum Blue má málo prostoru a co si budem povídat,hlavně díky němu se na to dalo koukat,ono to nebilo zlé,byl tam ten černý humor a mohlo by se to hodnotit za **** jako slabší díl perfektního seriálu,jenže on je to film,který nasliboval hory doly a stěží splnil ty hory...natož doly :-D proto jen ty tři...smutné ale hezké.....Auf wiedersehen Der Waffle Haus! :-D ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavna vec. Pripoustim ze jsem to bral spise jako novou epizodu serialu a ne jako korektni film ale i tak jsem se nesmirne bavil. Cerny humor opredeny celym filmem na me proste pusobil opravdu skvele a misty jsem se rehtal smichy. Jak uz zde mnozi podotkli Rube chybi a to hodne byl to proste suchy hlaskar a Daisy je proste nahrazena dost spatne. Ale s podiven zbytek party se zase tak moc nezmenil a cele to proste utahnou sami. Moc bych doufal ze po tomhle filmu prijde dalsi serie nebo aspon dalsi film, mam ale takove nemile tuseni ze se toho uz nedockame. ()

Reklama

asentra 

všechny recenze uživatele

Žádnej Der Waffle House. Žádnej Rube. Nová Daisy (fakt laciná děvka), nová Millie, novej hřbitov, do háje i novej Happy Time! A podstatně méně černýho humoru a podstatně víc patosu. To by jednoho celkem nasralo. Jo a ještě ke všemu ten konec. No ale George se fakt snaží, Roxy vtipnější než obvykle a Mason...je prostě Mason. Ale nemůžu se zbavit pocitu, že mě tenhle film nějak nikam dál neposunul, tak nevim. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Sentimentální a ubohý. Sestra Georgie má být malá a brejlatá, Rube by měl být přítomen celou dobu, herečka Daisy zmizela do neznáma, k vaflím vůbec nešli, je mi jedno, že restaurace vyhořela. Nevyhořela! Prostě se scénáristům nehodila do rozpočtu. Proto to zaměnili s rádoby luxusním podnikem, kde největší roli hrají děvky.... Sakra, Mason si má přeci užívat s mrtvolami a Roxy takovéhle auto nemá! A co je za příšerný překlad těch, hrobaříků?? Seriál je špičková věc, film byl nejhorší nápad, co je kdy napad! ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Film se povedl. Nevadil mi ani úvod, který uvedl do děje neznalé. Aspoň se pak mohl celý film rozvíjet děj, aniž by se objevily vysvětlující odbočky. Daisy mi neuvěřitelně vadila. Ta herečka se do její role opravdu nehodí, a navíc se mi vůbec vzhledově nelíbila, což se o seriálové Daisy rozhodně říct nedá. :-) Reggie to naopak hodně seklo. Málem jsem ji nepoznal kvůli tomu, jaká krásná mladá dáma z ní vyrostla. Potěšilo, že Daisy byla jediná postava, kterou hrál ve filmu někdo jiný než v seriálu, když nepočítám Ruba, který se ve filmu neobjevil vůbec. Film jsem si užil a beru ho jako další kvalitní a o něco delší díl mého oblíbeného seriálu. Když dnes vidím, jak těžko se převádí seriál do filmové podoby, aniž by se to projevilo poklesem kvality, jsem rád, že můžu prohlásit, že tento snímek svému seriálovému předchůdci ostudu rozhodně neudělal. Víc takhle povedených seriálo-filmových předělávek! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Laura Harris si nezopakovala roli Daisy, protože by jí kolidovalo natáčení jejího nového seriálu Women's Murder Club, a proto si ji ve filmu zahrála Sarah Wynter. Zajímavé je, že Laura a Sarah si spolu kdysi zahrály sestry v seriálu 24 hodin. (Tom Riddle)
  • Natáčelo se v Montreal (Quebec, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama