Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Finanční problémy zapříčiní, že Aono Tsukune se nemůže dostat na žádnou střední školu. Čirou náhodou mu však přijde dopis s potvrzením, že byl nakonec na nějakou přijat. Youkai? O tom nikdy neslyšel. Přesto do této speciální střední nastoupí. Proč speciální? Youkai je střední škola pro nadpřirozené bytosti a Tsukune je obyčejný člověk. Kdo větří problémy, větří správně. Když to náš milý hrdina zjistí, chce utéct, jenomže to už se stačil seznámit s pohlednou spolužačkou Mokou, která se, když přijde o růženec, jež zdobí její krk, promění v upírku. (Zíza)

(více)

Recenze (18)

Cracker odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! ani zďaleka necharakterizuje túto neskutočnú ....... ! Nedokázal som sa prehrýzť ani polovicou seriálu, pretože pri každej epizóde ma chytal silný mikrospánok. Ak by som sa mal slušne vyjadriť, tak Rosario + Vampire je bezvýhradná strata času a v živote by som ju nikomu neodporučil, len toľko k tomuto dielku... ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Jeden so seriálov, pri ktorých sa mi až nechce priznať, že som ho sledoval... Pravdupovediac, robil som to preto, lebo som niekde videl štylizovanú kresbu jednej postavy... postavy, ktorá sa tu objavila až v polovici série a tak som to už nejako pretrpel až do konca... Správanie sa "našich hrdinov" tak lezie na mozog, až máte chuť zobrať si niečo tvrdé do ruky a vytrieskať si to z hlavy... Tie ich pohľady - deto... Na druhej strane - sukuba, upírka, "snehová kráľovná",- a nejaké čarodejnice bojujúce proti hromade ďalších príšeriek - to nie je práve tuctová háremovka... Opening a ending, nie, že by som ich aspoň raz dopozeral, ale uši to práve netrhalo.. Takže povedzme, že za lepšiu hviezdičku?... ()

Reklama

Nyan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý nápad se školou pro démony a mohl to být i dost dobrý seriál, kdyby hlavním cílem nebylo vystavovat na odiv ženské přednosti hrdinek. V druhé půlce seriálu naštěstí ustoupila schématičnost děje (všechno pořeší přeměněná upírka Moka) a celkově zápletky byly zajímavější než pouhé "miluju Tsukuneho". Seriál navíc můžeme brát jako vizuálně příjemný bestiář mytologických monster. Sečteno a podtrženo mírně úchylná guilty pleasure, kterou je třeba nebrat vážně. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Väčšinu negatívnych aspektov tu už užívatelia vypichli, nebudem sa teda opakovať. Jednoducho hlúposť a ani záblesky humoru to nedokázali zlepšiť. Veľkým plusom je Mizuki Nana a jej Trinity Cross v druhej sérii, za ten song dávam extra hviezdičku. Season 3, ktorú vraj majú natočiť, pravdepodobne odignorujem, alebo rovno preskočím na poslednú časť, či sa opäť dočkám "Moka-chan....Tsukune" stampeda... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je samé Moka-chan, Tsukune, Moka-chan, Tsukune... To si neumí te život otravovat i jinak? Ano, mohl to být dobrý nápad, ano, ale nebyl, vůbec. Jediné, co za to docela stálo, byla plně "dovyvinutá" Moka. Kalhotky kam se podíváš, nudnej netopýr, co ani nevypadá jako netopýr... Za upírku a sem tam dobrý nápad dávám 2*. ()

Galerie (488)

Reklama

Reklama