Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 2 a 3*. Na jednu stranu, jak tu bylo často řečeno, po dlouhé době, kde se dá Eddie snést a nemáte chuť ho zabít. Pobavila jsem se alias i zasmála. Ale na druhou stranu to byla jen další braková komedie, omílající to samé dokolečka. Možná že mám tendenci dát 3*, protože to předčilo mé očekávání odpadu:D Prostě naposledy Murphy podle mě exceloval při dabování oslíka ve Shrekovi a to je smutné. P.S. Hlavně že dickhead je jedno slovo, tak proč nevyplýtvat dalších 20 na to, že se budu se stromem o tom hádat. ()

HaceR 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si opäť pozrel film s Eddiem Murphym a čakal som, že bude minimálne vtipný, ak nič iné. Opak bol však pravdou. Jednu trápnosť striedala ďalšia.Keď však prišlo na vážne veci, začalo to mať úroveň. Škoda len, že to bolo posledných 20 minút. To utrpenie však stálo za to, pretože aj keď film bol slabý, posolstvo bolo minimálne na zamyslenie. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A do třetice film s Kerry Washington - akorát tady hraje jen vedlejší housle.. Eddie Murphy byl skvělý herec, bohužel se z něj stala ústřední postava rodinných dojemných sračkofilmů a Tisíc slov není výjimkou. Mizerná zápletka a nezajímavý vedlejší postavy filmu bohužel moc nepřidají, takže přivřu všechny oči co mám a dám tomu 2 hvězdičky asi jenom proto, že Imagine That bylo ještě o level horší. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Umíte si představit film, kde jeden z nejvýřečnějších herců nemůže říct více než tisíc slov? Nový film, ve kterém si zahrál Eddie Murphy nám dokazuje, že to může být dobrá zábava. Tento dříve výborný americký komik v této komedii ukázal, že stále nepatří do starého železa a že dokáže bavit i beze slov. Film ukazuje život úspěšného podnikatele, který je ochoten udělat cokoliv, aby dosáhl svého, až jednoho dne mu na zahradě vyroste strom, se kterým je propojen a s každým slovem strom ztrácí jeden list a dříve výřečný podnikatel se dozví, že při ztrátě všech listů zemře. Rázem se jeho život mění. Nutno podotknout, že tento film má výborný nápad a nedokážu si představit lepšího herce do hlavní role. Film má mnoho vtipných scén, ve kterých Eddie musí řešit pikantní situace, aniž by mohl použít slov, proto hází jednu grimasu za druhou a nutno podotknout, že i když to není přímo jeho parketa, tak mu to jde dokonale. Tento snímek mě překvapil svojí dramatickou částí, kde je zápletka předvidatelná, nicméně stejně mě ke konci filmu dojala. Herecký výkon hlavního představitele je na velmi dobré úrovni a jako fanoušek tohoto výřečného herce doufám, že tato role odstartuje jeho comeback. Celkově hodnotím tento film jako povedenou komedii, která rozhodně patří k tomu nejlepšímu, v čem si Eddie Murphy v poslední době zahrál. Moje hodnocení 65% ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Veľmi... Nie, hrozne veľmi schematický film. Už od začiatku do konca je ako hýbadlo príbehu a jeho fungovania použitý človek, ktorý sa nechová správne a musí sa zmeniť a podobne... proste hriešnik. Znie vám to povedome s Liar Liar (1997)? Jo, máte recht. Nebol by to problém ale nie je tu inovácia, nie je tu snaha byť chytrejším alebo prekvapivejším na rozdiel od iných filmov využívajúcich rovnakú premisu. Jediné, čo zachraňuje hodnotenie je fakt super námet, celá idea so stromom sa mi proste páčila napriek jej gýčovitosti, navyše sadla Eddiemu do jeho role prirodzenou cestou. Plus Eddie vie hrať, to bez debaty, len už dosť dlho nedostal rolu, ktorá by mu umožnila sa prejaviť viac. Napočítal som tu dve scény, ktoré skutočne stáli za to v rámci žánrov filmu (komédie mixnutej s drámou) a to scénu v reštaurácii, ktorá prejavila aspoň fajn nápad a scénu so stromom pri východe Slnka (jej estetické zmáknutie sa nedá uprieť... napriek klišé neklišé je to jednoznačne najvydarenejší záber prejavujúci snahu o vážnosť). Čo dodať na záver? Koniec bola len zbytočne naťahovaná pseudoemočná zlátanina bez sebemenšej snahy o elimináciu predvídateľnosti. Dokonca aj tóny hudby sa podobali na desiatky filmov podobného rázu a teraz hovorím aj o začiatku :). Suma sumárum... sledovateľný zlepenec, ktorý sa opičí po všetkom možnom. Aj z Hollywoodskeho hľadiska dosť downgrade ale tých slabých 50% si to zaslúži. PS: Eddie, už dostaň nejakú normálnu rolu! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama