Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (224)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá moralistická rodinná komedie ve stylu Lhář, lhář, na rozdíl od něj mi však přestat mluvit připadlo podstatně méně spravedlivé (rozpad manželství kvůli nemožnosti vyslovit „Miluji tě“?!). Navíc hlavní postava se mi nezdála na začátku tolik zkažená, aby nutně potřebovala jít do sebe a přehodnocovat hodnoty. Výchovné poselství nicméně bylo p(r)odáno jímavě, i zásluhou sympaticky umírněného Eddieho (pokud se tedy zrovna tiše nešklebil nebo se neprojevovalo jeho fyzické propojení s magickým stromem). 50 % ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

No né?! Co to?! Murphy není ve fekální komedii a ani nehraje celou rodinu? On tu dokonce dostane stromem přes hubu a bude většinou mlčet! Není to dobře pro všechny hatery?! .... Pokud odečtu hlavně tu velkou agitku na téma > najdi slunce v duši a buď hodný < , tak se Murphymu podařilo i slušně pobavit. Najednou je vidět, že huba nestačí. Musí si tak pomáhat mluvícími panenkami nebo gesty. Věřte, že těch 91 minut uteklo jako voda a nebyl jsem nasraný. Docela mě napadlo, jak bych se musel domluvit bez mluvení? ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ktorým som si vôbec nepokazil vianočný deň. Eddie Murphy je dobrý komik a hlavne jeho filmy zo začiatku kariéry som mal veľmi rád. Potom upadol do blbostí, ale týmto filmom ma opäť dokázal rozosmiať. Hlavne scéna z kavierne. Len neviem prečo tvorcovia viac nepoohlalili prečo práve jemu sa stalo to čo sa stalo. Rozmýšľal som, že keby dajako často klamal tak chápem. Tu trošku ostalo hluché miesto, ale film ma bavil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie si přecejen v poslední době mírně polepšil, škoda že jen mírně. Tenhle materiál není nikterak trapnou záležitostí jak v poslední době několikrát bohužel zažil. Vlastně bych řekl že je to jeho za posledních 5 let nejlepší film. Příběh, kdy nejde o nic menšího než o napravení hříšníka, neoplývá sice zrovna kdovíjakou originalitou, ale třebaže Imagine That měl svého Thomase Hadena Churche, tady jsem si zase vychutnal každou minutu kdy se na plátně objevil Cliff Curtis. Trošku s rozpaky očekávám kdy padesátník Eddie přestane zdařile maskovat svůj věk a začne se převtělovat do starších rolí. Ve filmu, kde si nemůže dovolit více než 1000 slov, bohužel nepříjde ke slovu jeho pověstná vyřídilka. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Nápad se stromem,kde spadne z něj list za každé slovo Jacka(Murphy)je velmi originální,Murphy je zde vskutku dobrý.Tato komedie pobaví i potěší...60 procent si tento film určitě zasloužil.Těšil jsem se,až jej skouknu a Murphy ani tento příběh mě rozhodně nezklamal...Ostatní herci,co sekundují Murphymu také nezklamali.Murphy na to pořád má! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama