Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mna po dlhom čase veľmi príjemná vec. Všetky tie morálne hodnoty obalené do duchovného príbehu o sile ticha a dôležitosti slov predstavujú Murphyho ako charakter, ktorý je aj vtipný aj smutný. A vyváženosť týchto dvoch polôh tu funguje naozaj dokonale. Je pravda, že je to film skôr pre celú rodinu a pre fanúšikov Eddieho Murphyho, ale je to omnoho poctivejšia hlúposť ako jeho prevlekové neznesiteľnosti. Jediný problém spočíva v hodnotách, ktoré sú prezentované prvoplánovo. Ale silu to má. A vo svojom žánri veľmi príjemné prekvapenie. A príjemné filmy mám naozaj rád. Pretože v niektorých momentoch dokážu povedať tých niekoľko životných právd pekným spôsobom a pripomenúť nám čo je v živote dôležité. A to ja občas potrebujem. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie si přecejen v poslední době mírně polepšil, škoda že jen mírně. Tenhle materiál není nikterak trapnou záležitostí jak v poslední době několikrát bohužel zažil. Vlastně bych řekl že je to jeho za posledních 5 let nejlepší film. Příběh, kdy nejde o nic menšího než o napravení hříšníka, neoplývá sice zrovna kdovíjakou originalitou, ale třebaže Imagine That měl svého Thomase Hadena Churche, tady jsem si zase vychutnal každou minutu kdy se na plátně objevil Cliff Curtis. Trošku s rozpaky očekávám kdy padesátník Eddie přestane zdařile maskovat svůj věk a začne se převtělovat do starších rolí. Ve filmu, kde si nemůže dovolit více než 1000 slov, bohužel nepříjde ke slovu jeho pověstná vyřídilka. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to tak stupidní jako poslední Murphyho kousky, ale ani nic extra nenabízí, především málo zábavy (kdy naposled napsal Steve Koren něco dobrýho?). Pointa je podobná jako v Mrazíkovi – Murphymu se něco přihodí a musí přijít na to co má udělat, aby „kletbu“ zlomil. Trochu jako v Po čem ženy touží, ale tam bylo „kouzlo“ pozitivní a film vtipný. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

No né?! Co to?! Murphy není ve fekální komedii a ani nehraje celou rodinu? On tu dokonce dostane stromem přes hubu a bude většinou mlčet! Není to dobře pro všechny hatery?! .... Pokud odečtu hlavně tu velkou agitku na téma > najdi slunce v duši a buď hodný < , tak se Murphymu podařilo i slušně pobavit. Najednou je vidět, že huba nestačí. Musí si tak pomáhat mluvícími panenkami nebo gesty. Věřte, že těch 91 minut uteklo jako voda a nebyl jsem nasraný. Docela mě napadlo, jak bych se musel domluvit bez mluvení? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama