Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá moralistická rodinná komedie ve stylu Lhář, lhář, na rozdíl od něj mi však přestat mluvit připadlo podstatně méně spravedlivé (rozpad manželství kvůli nemožnosti vyslovit „Miluji tě“?!). Navíc hlavní postava se mi nezdála na začátku tolik zkažená, aby nutně potřebovala jít do sebe a přehodnocovat hodnoty. Výchovné poselství nicméně bylo p(r)odáno jímavě, i zásluhou sympaticky umírněného Eddieho (pokud se tedy zrovna tiše nešklebil nebo se neprojevovalo jeho fyzické propojení s magickým stromem). 50 % ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co když máme každý takový strom? - No to abych začal se slovy rozhodně šetřit. Tento film je do jistých mezí, ač se to nezdá - duchaplný. V první polovině je někdy až přehnaně, jak to říci, koňský. Proč koňský? Protože tu Murphy dělá samé koniny a ty vůbec nevycházejí, jenže ke konci se vše otočí a místo levného humoru postaveného na mimice hlavního protagonisty se nás snaží tvůrci rozesmutnit. Některé scény jsou skvělé. V paměti mi uvízla procházka na mole a po pláži, která je doprovázená příjemně zvolenou hudbou a dalo by se říci, že mi i hodně řekla, co se týče mojí duševní stránky. Tenhle povedeně nepovedený filmík bych zařadil někam do průměru a nemůžu se na něj v ničem zlobit, takže sympatické ***. - 5/10 - ()

Reklama

milhouse333 

všechny recenze uživatele

Povedená oddychovka, kdy si padající hvězda Murphy sice nepolepšil, alespoň se zastavil... :) Nízké hodnocení a výkřiky o tom, že je to sračka od mnohých zde, jsou přehnané. Je to průměrné, béčkové, lehce komediální drama s klasickýma Murphyho grimasama. Je dobré si prostě jednou pro vždy uvědomit, že Murphy není zárukou trháku, na který se třepeme... ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Eddie chce vytěžit maximum z toho co umí nejvíc, nicméně zde se mu to absolutně nepovedlo (jako již mnohokrát od dob BH cop). Vtip jsem nenašel žádný, jeho způsoby obcházení mlčení jsou hloupé a nudné, stejně jako postavy okolo. Možná bych byl ochotný dát druhý bod za tři minuty filmu, kdy trochu zvážní a možná nás donutí se zamyslet, ale jděte na film kvůli třem minutám, není-li tam svlečená nějaká nóbl krasavice ... ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když chcete ukuchtit film podle pravidel, které obyčejně zaručují fajn podívanou. Jenže když jich namícháte dohromady tolik, že i pejsek s kočičkou by měli co dělat, aby nezůstal jejich mix zahanben, nedělá to logicky dobrotu. A on ani Eddie Murphy není ten, kdo by dokázal zalátat ten roztrhaný scénář bez nápadu a udělat z filmu alespoň vtipnou podívanou. Takto nám vznikla další průměrná skoro-komedie o jednom napravivším se arogantním hovadu, které místo aby na konci chcíplo v bolestech, získá "nečekaně" vše zpět. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama