Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku podprůměrná teen komedie, ve které Chris Columbus dokazuje, že každý může natočit špatný film. U něj je to ale celkem překvapivé zjištění, protože mu komedie nikdy nedělaly problém. Tady se sice pár povedených scén najde, většinu času jsem se ale spíš nudil a nebo se rozčiloval nad hlavním hrdinou Paule Rustem. Ten se do podobných komedií fakt nehodí a pár scén tam vyloženě kazil. Nebýt jeho, tak by byl výsledek možná lepší. Takhle ale fakt docela nuda. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Tohle téma, kdy se naprostá nula zamiluje do královny školy, která mu dá přednost před nabušenýma kolíkama, tu bylo už několikrát, ale zde jsem se docela pobavil (ale ve skutečnosti jde jen o naivní pohádku, tohle se prostě normálně neděje...). Hayden Panettiere to zde fakt moc seklo, pár vtípků se povedlo, pro mě 2,5... ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodnocení 50% možná odpovídá pokud bychom se na film dívali z umělěckého pohledu. Nicméně já jsem se potřeboval odreágovat, zasmát, vypnout mozek. A k tomuto účelu je I Love You, Beth Cooper naprosto ideální. Herci jsou v klidu, a hlavní Hayden Panettiere je nádherná, a hraje perfektně. Jediným mínusem bych filmu udělil herce Paula Rusta, který je nepříjemný jak se říká, jako vřed na prdeli. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Keď už nič iné, tak táto komédia vleje trochu nádeje aj škaredým intelektuálnym týpkom, že motyka vystreliť môže (je to ovšem málo pravdepodobné), a aj nosatí intelektuáli môžu zbaliť svoju Beth Cooperovú. Ja som sa navyše ešte celkom dobre pobavil pri zďaleka nie tuctovej a celkom príjemnej teenage komédii a to mi stačí, takže celkom spokojnosť. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Larry Doyle | Hudba: Christophe Beck | Produkcia: Chris Colombus, Mark Radcliffe, Michael Barnathan | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: 1492 Pictures, The Bridge Studios, Ingenious Film Partners | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 15,821,907 $ || Milé a tradične blbé. Hayden Panettiere z Hrdinou nesklame ani v celovečerňáku, ale mohla podpísať do niečoho hodnotnejšieho. Možno iná ponuka nebola. Pousmial som sa no. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama