Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je další z řady zajímavých teenage komedií, kterou jsem si užil a která mi velice dobře sedla. A neřeším to, že děj je předvídatelný, že film jede v zaběhnutých kolejích, že nakonec looser získá srdce krásný holky, to všechno je totiž jasný od samýho začátku a kdybych se měl v tomhle šťourat, tak bych musel filmu ubrat na hodnocení, a to se mi nechce, protože tenhle film se mi prostě líbil, užíval jsem si ho, několikrát jsem i královsky pobavil, a celkově na mě celý ten příběh působil tak nějak sympaticky a optimisticky, zkrátka díky téhle komedii jsem prožil příjemný večer a prostě chci ve svém hodnocení zohlednit své pocity na úkor neoriginality. Chris Columbus je režisér, který zkrátka ví, jak na mě, jeho filmy mě vždy dokáží oslovit a zaujmout, ať už se to týká filmů Sám doma, Harryho Pottera či Bohémů, vždy mě jeho filmy umí nadchnout a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Chrise Columba zkrátka považuji za jednoho z nejlepších režisérů a na každý jeho nový film se nesmírně těším. Stejně tak v tomhlo filmu zaujali i jednotliví herečtí představitelé, kteří v rámci možností zahráli maximum a i díky jejich výkonům to byla příjemná a koukatelná záležitost, která se mi líbila. Zkrátka mé dojmy z filmu jsou jen pozitivní, a tak i pozitivně a hlavně nadprůměrně tenhle film hodnotím. Je to za čtyři hvězdy. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době sledování japonských filmů a seriálů, zatímco jsem byla v Japonsku (hodilo se to i na procvičení japonštiny), jsem si vážně potřebovala oddechnout u nějakého amerického filmu a tenhle mi přišel neskutečně vhod. Původně jsem čekala průměrnou až podprůměrnou hloupou americkou komedii o looserovi, co chce získat nejhezčí holku školy, ale kupodivu tenhle film může nabídnout o něco víc. Nejen, že nepostrádá aspoň nějakou tu hloubku, ale je to hodně příjemná komedie, která pobaví bez hloupých a trapných vtipů. Možná, že mé hodnocení přecejen ovlivnilo to dlouhé sledování asijské tvorby, kdy už má mysl zkrátka potřebovala něco z toho "amerického stylu", ale i tak bych řekla, že se nejedná o komedii podprůměrnou, ale spíše nadprůměrnou. Já teda byla po zhlédnutí naprosto spokojená. ~(4,0)~ ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

CARPE NOCTEM. Poněkud zavádějící one night stand založený na tom, že nosatý geek využije maturitní řeči a vyzná veřejně lásku té nejkrásnější plavovlásce, o níž si pamatuje i oblíbenou značku antiperspirantu, ale kterou vlastně vůbec nezná a s níž nepromluvil jediné slůvko. Ta je přibližně v této situaci: http://www.youtube.com/watch?v=u514QzM7KPw&feature=related. Zcela proti zákonům pravděpodobnosti mu roztleskávačka z povolání Panettiere umožní razantně rozšířit sociální obzory a zúžit nosní přepážku. A ano, pokud se odvážíte přiblížit k té nedosažitelné krásce, třeba to dopadne takto: http://www.youtube.com/watch?v=pDcz43pt6r4 5/10 je mírně přemrštěné, ale vzpomínky jsou mrchy a ILYBC mi připomněl každé vyznání, které jsem kdy slyšela. A nevyslyšela:) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku podprůměrná teen komedie, ve které Chris Columbus dokazuje, že každý může natočit špatný film. U něj je to ale celkem překvapivé zjištění, protože mu komedie nikdy nedělaly problém. Tady se sice pár povedených scén najde, většinu času jsem se ale spíš nudil a nebo se rozčiloval nad hlavním hrdinou Paule Rustem. Ten se do podobných komedií fakt nehodí a pár scén tam vyloženě kazil. Nebýt jeho, tak by byl výsledek možná lepší. Takhle ale fakt docela nuda. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodnocení není ovlivněno antisemitismem, ale pohled na ten obří židovský rypák je dost nepříjemný. Columbus býval docela pojem, tady však nepřišel s ničím zajímavým. Panettiere je bohyně, ovšem její spárování s tragédem Rustem je už velké sci-fi. Podle toho také vypadá finále, které vlastně říká, že něco takového se prostě neděje. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)
  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)

Reklama

Reklama