Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Bara14: Jo, to mi taky hned došlo, ten jeho hlas je prostě nezaměnitelný, hezky zpívá, ovšem co vím, tak tento herec a zpěvák zpíval jenom v prvním díle za Zaca, další dva díly odzpíval sám.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Nemůžu uvěřit tomu, že se mi to opravdu alespoň z části líbilo, Selena není můj šálek čaje, ale prostě se mi to líbilo, zatraceně. Takže za tanečky a pár scén si to prostě ty dvě hvězdičky zaslouží :)

Dextra

Dextra (hodnocení, recenze)

Katharine Isabelle a Emily Perkins znovu coby sestry? To snad musí být naschvál a ty dvě se tím dobře bavily.:D I když kam se tohle na Moje Sestra Vlkodlak hrabe.

 (hodnocení, recenze)

náhodou ten borec je hustej vite že to  je ten co nazpival Troye ve vsech dilech HSM????? :D a Selena jako vždy úžasná :D

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo, ale asi hlavně proto, že na Selenku se kdykoliv rád podívám:-)

NoLimit

NoLimit (hodnocení, recenze)

Moc jsem nevěřil, ale byl to moc pěkný film. Jen škoda že závěrečný tanec nebyl tak skvělý jako ten na plese. Moje hodnocení: 79%

JOJEK

JOJEK (hodnocení, recenze)

Sice sa to strsne podobalo modernej popelke ale aj tak sa mi to celkom pacilo aj ked mohli vymyslet aj daco odlisne lebo som asi vedl uz do predu ako to skonci no vsak aj tak som sa bavil

TheBrain

TheBrain (hodnocení, recenze)

zase dalsia mala stetka s velkou hlavou a vyzorom 13-rocnej, svojimi chabymi taneckymi schopnostami vyhra sou, dostanes sa na skolu a najde opiciaka svojich snov. Zaverecny tanec bol tak trapny ze to len v USA moze zaposobit. Ak by bolo este mensie hodnotenie ako odpad dostalo by to

karolina2

karolina2 (hodnocení, recenze)

Souhlasím! Tanec u zrcadla ode mě dostal třetí hvězdu. Příjemně strávený večer. A písničky strčí do kapsy většinu High school musical i Step up.

vitt

vitt (hodnocení, recenze)

pubertu už mám nějaký ten pátek za sebou, ale mně se to vážně líbilo! Hlavní hrdinka teda nevypadá ani na 15, ale ty taneční scény jsou moc pěkné...ta co proti sobě stojí ti dva za zrcadlem je opravdu dechberoucí!

Reklama

Reklama