Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (372)

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Kopanec do slabin všem, kteří si mysleli, že největší Disneyho zlo přestavuje zpívající Zac Efron v objetí Vanessy Hudgens. Hannah Montana možná netrhá ušní bubínky (na to jsou v MTV až příliš zkušení inženýři), ale všechno okolo je takový humus, že byste si měli vzít do kina pro jistotu náhradní oblečení, krabičku první pomoci a možná i pytlíky na zvracení. Ale dětem se to bude líbit. Vždyť je to barevné, hýbe se to a ještě to hýká jako koza v posledním tažení. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Většina scén byla hrozných,ale některé byli povedené a to myslím třeba scénu,kdy se Miley baví vážně se svým tátou pod tím přístřeškem.Jen za to dvě hvězdičky,protože to jsem tedy nečekal.Smím se taky přiznat,že jsem si na to ze zvědavosti zašel do kina.Nakonec se mi ta zvědavost alespon kvůli jedné scéně vyplatila.Chtěl jsem dát odpad,jak vyjdu z kina,ale ono to nebylo na odpad,jen je to podprůměr. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě před nějakou dobou zaslechl tyto dvě slova: Hannah Montana, automaticky mi mozek vyhodil odpad! Proč? Jsem to ani neviděl...____ ...Zase jsem se před zhlédnutím nechal unést předsudky, a jsem na sebe fakt solidně naštvaný. Proč ty odpady? To je logické, protože je to Hannah Montana, to co v lidech automaticky vyvolává negativní emoce. Zajímalo by mě kolik procent by měl tenhle film, kdyby se jmenoval třeba: Vesnická romance... Nechci tvrdit, že je Montana něčím extra, ale přece uznejte, že alespoň ta hudba byla skvělá, ne? To nemluvím jen o pop-rocku, který suverénně zvládá Miley Cyrus, ale i o country písničkách a překrásně složené orchestrální hudbě. Kamera funguje taky bez problému a postavy jsou vesměs sympatické. Samozřejmě příběh je jeden pořádnej kýč (tahání o boty s Tyrou Banks a slavnostní večeře určitě vybízí k odpadu), ale myslím si, že pro dnešní děcka bude mnohem lepší, když budou fandit Hannah Montana, než když si budou libovat v raperských filmech, kde si teenageři jen nadávají nebo se mlátí do ksichtu. Mě by zajímalo, kolik z vás se vůbec dokopalo až k poslední třetině filmu, která je vlastně složená jen z písniček, hmmm??? Celkově to vidím na jasnej průměr s tím, že čtvrtou hvězdičku přidávám jen z principu. Prostě nemám rád davové nesnášení čehokoli. A klidně ze mě udělejte Hannah Montana FAN :-D :-D fuckuju vám na to. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Seriálu jsem neviděl ani jeden díl...a rozhodně se nechystám to změnit, nicméně film mě svou debilitou nepřekvapil..je to sračka, která má pár dobrých momentů a hlavně....hlavně otřesný kvílivý hlas slečny Cyrusové...Dementní je prostě už scénář..už to tu bylo mockrát a pořád to samé...holka se za něco vydává, protože nechce vypadat před ostatníma tak a tak..pak se na to přijde, všichni jí fuckujou a nakonec..ano samozřejmě happyend...nuda! ()

4daPeace

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak nekteri/vetsina, kdo vi, ze tenhle film proste neni pro ne aka je to sracka, tak na to stejne jdou do kina nebo si to stahnou? Proc? Aby tady machrovali odpadnim hodnocenim? Nebo to ani nevidi a uz hazou odpad? Ja vim, ze film je pro me osobne odpad a proto se mu zdaleka vyhnu, jak jen to bude mozne, toto co prave ctete je moje nejblizsi priblizeni se k nemu, ale nebudu to hodnotit, nikde nenavistne hejtovat atd. Zamyslete se lidi. Peace. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví i sestřenice Miley Cyrus. Je to malá, blonďatá holčička, která na konci filmu prosí Hannah o podpis. (Kyushu)
  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)
  • Když Hannah Montana (Miley Cyrus) zpívá na oslavě Lilly (Emily Osment), hudební doprovod ji dělá skutečná kapela Days Difference. (Claude Speed)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama