Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dětí na cestě za pokladem pirátů. Dobrodružný film s řadou triků a efektů podle námětu Stevena Spielberga. Parta dětí najde mapu, na které je vyznačen úkryt pokladu pirátů. Na cestě za zlatem musí zdolat řadu nástrah a vyváznout z mnoha nebezpečných situací. O zlato se však zajímá i skupina zločinců, která se chce dostat k bohatství jako první. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rodinný dětský film, ztraceny poklad a jeho dobrodružství, co mi vadilo ta uřvanost děti, takový ukřičený film. Nakonec ti zlodějové, no někdy po pár desítkách minut film přestal vzbuzovat dětství a začal sv,m příběhem celkem nudit škoda. Herecké tváře které dnes známe jako skvěle herce měli přesto slušný zážitek. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pozor! Nejedná se o židy, kteří propadli roštem! A nejedná se ani o kdovíjak dobrý film, protože všechny charaktery (u dětí by to tak nevadilo, ale především dospělí) se chovají jako infantilní trotlové a celé mi to přišlo tak pro zanedbané dvanáctileté olizovače chemoprenu. Naštěstí to aspoň dobře uteklo. 50% ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Štvrťstoročie starý film, ktorý mojej pozornosti doteraz unikal a ja som si ho vychutnal, akoby mi bolo desať. To o niečom sakramentsky svedčí! (október 2016: no, a rovnako tak si to vychutnal aj môj práve 11-ročný syn. Chvíľami nedýchal, veľa sa rehotal, vyľakaný schovával za vankúš... Jedna - slovníkom súčasnej omladiny - mega-klasika!) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Srdcovka mého ranného dětství na kterou nedám dopustit!!! Tenkrát jsme to měli nahrané na vhs a po těch letech kazeta dostala tak zabrat, že obraz i zvuk přeskakoval, proto sem rád, že se mi po těch letech co jsem to neviděl, dostala do ruky právě nahrávka na dvd (jen by to chtělo původní dabing). 100% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze se jedna o velmi dobry film pro uz trochu vetsi deti. Vyborna adventura, sympaticke detske postavy, dokonce i padousi maji jiskru v oku.-). Prislo mi to misty hodne vtipne. Vytecny je i cesky dabing, kde proste nechaji kluky rikat "vole". To uz je pro dnesni dobu sci-fi. Skoro stejne, jako tocit podobne filmy pro deti v dnesni komiksove a animovane dobe... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (58)

  • Na fotce u novinového článku o Chesteru Copperpotovi je herec Keenan Wynn. (mi-ib)
  • Herci viděli loď poprvé až při na samotné scéně, kdy ji objeví. Většina vykřikla "Holy shit!". Scéna musela být následně přetočena bez sprostých nadávek. (mi-ib)
  • Robert Davi, který je trénovaný operní pěvec, přišel s nápadem na scénu, kde zpívá Hlupoňovi. (mi-ib)

Související novinky

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Vzniknou Rošťáci 2?

Vzniknou Rošťáci 2?

07.04.2014

Pokud vám film z titulku nic neříká, není to zas tak velké překvapení. Rošťáci Richarda Donnera (Superman, Smrtonosná zbraň) jsou obří klasikou spíš v zámoří, kde v osmdesátých letech nabrali podobný… (více)

Reklama

Reklama