Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

campix 

všechny recenze uživatele

Už víme, že Channing Tatum umí tančit, milovat i futuristicky střílet a nyní v Život je boj nám Channing dokonce bojuje. Akční scény a rvačky jsou výborně a svižně natočené, ale ostatní scény s dialogy na mě působí uměle a neherecky.Přesto film vcelku rychle uběhne a ani nijak nevadí, že od půlky víte jak vše dopadne. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Takové Nikdy to nevzdávej pro kino. Sice o chloupek horší, ale také zajímavé, syrové a s výborným hudebním podtextem. Rvačky jsou natočeny zručně a i když koukám kolem na o dost horší hodnocení, tak už jen za to, že jsem se opravdu ani na chvíli nenudil, tu 4.* dám! :-) ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Slabé dvě a pár spoilerů navrch: Otravný Howard, nevýrazný Tatum, nudné a dlouhé. Dialogy jako parodie na telenovelu a u první poloviny filmu jsem málem usnul... v 10 hodin ráno. A celé to ani nedávalo moc smysl... Tatum za mlada bojoval, pak se z něj stal pouliční prodavač a aniž by extra trénoval či jakkoli předsvědčil, že pořád umí, je z něj velká hvězda. Souboj vyhraný náhodou, přerušený souboj, jedno vítězství a najednou jede o 100 táců?! You gotta be kidding me. Myslel jsem, že naivnější než Never Back Down nejde být, ale evidentně ano. Jenže NBD bylo aspoň zábavné, se sympatickou hlavní postavou a perfektním Hounsouem, přehlednými souboji a skvělými tréninkovými pasážemi (které tady až na deset vteřin BOXOVÁNÍ V METRU!!!!1! naprosto chybí). Ruce pryč. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Tak ne, dneska si chuť evidentně nespravím. Channing Tatum jako pouliční póvl mající prd na práci a zálibu v třískání do držky jiným póvlům se stejnou zálibou. Ale no tak, to tomu někdo nemohl vymyslet alespoň příběh? ~ Channing je asi nějaký drobný zlodějíček a flákač z ulice (alespoň to tak vyznívá, jestli to tak je, netuším, viz. dále) a jednou se takhle nachomýtne k týpkovi, co shání maso na ilegální zápasy. A Channing samozřejmě je ten pravý, nemá co dělat a tak prostě jde "do ringu" a se soupeřem si navzájem mlátí do huby. Fakt zábava. Ukrutná. Podřadné existence, které jsou buď hovno a nebo jsou hovno s plnou prdelí peněz, se baví čuměním na to, jak se dva pitomci mlátí do krve. ~ Mezitím se Channing vyspí nevědomky s přítelkyní (asi, viz. dále) jeho "agenta", v ději se objeví jiný vylízaný blb, taky zápasník, mající něco společného s minulostí Channinga (co nevím, viz. dále), kterého na konci Channing asi co, schválně?! ~ Já to nevydržel. Místy jsem musel šoupat děj, což vážně běžně nedělám, ale vskutku existují výjimky. Zbytečné žvástání nudící v už tak dost nudném nepříběhu jsem prostě snášet odmítal. Možná je tohle za mořem hrozně cool, v mojí hlavě ale ne. Jestli s tím chtěli navázat na nějaké "van Dammovky" z osmdesátých let, spletli si století. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

O tom, že je to hovadina na jedno zkouknutí není pochyb. Stejně jako není pochyb o tom, že se jedná o další tuctovou story o nule, která se stane hrdinou.. Jasně. Já mám třeba tyhle filmy rád, stejně jako Channinga a pouliční brawls, takže jsem s dokoukáním Fightingu neměl problém a nijak extra jsem se ani nenudil. Poslední bitka stojí fakt za to, i když v Never back down byla mnohem lepší. :) Pozn. A vůbec, jestli jste ještě neviděli Never back down, tak si ho pusťte. :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama