Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nuda,nuda,šeď,šeď,k tomu spousta zbytečných keců a cca 4 vcelku nic moc bojové scény to všechno je Fighting.Připočteme-li k tomu značně rozvleklé tempo,které je podpořeno na podobný film brutální stopáží,máme tu jedno z největších zklamání.Ne,snad že bych od Fighting čekal zázraky,ale minimálně v akční řežbu sem doufal a nic.Jen bublina a zbytečně promarněné skoro 2 hodiny... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před měsícem a teď už se mi jenom těžko vzpomíná, jak to vlastně skončilo. Asi mi bylo jedno, jak to skončí = asi mě to moc nebralo. Pamatuju si, že se tam do toho pletla nějaká láska, která většinou filmy domrví. Mlátičky mě asi taky moc nebraly, protože na internetu takovejch najdete dost a né hranejch. A rival z mládí jako další součást děje je jenom další ohraná zápletka. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná záležitost. Samozřejmě pokud pomineme jednoduchost a přímočarost celého příběhu, který je svým způsobem banální a opět směřuje k pointě "the american dream". Channing Tatum ovšem překvapivě dobře hraje svého hlavního hrdinu, který svou upřímností poměrně zdatně vybočuje z řad drsných chlapíků bez mozku a výborně ho doplňuje i Terrence Howard a Zulay Henao. Jejich vztah je výborně vykreslen. Ačkoliv se nejedná o nikterak zásadní dílo, je to nenáročná a upřímně natočená rychlovka. Po chvíli na ni zapomenete, ale znechuceni rozhodně nebudete. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Už víme, že Channing Tatum umí tančit, milovat i futuristicky střílet a nyní v Život je boj nám Channing dokonce bojuje. Akční scény a rvačky jsou výborně a svižně natočené, ale ostatní scény s dialogy na mě působí uměle a neherecky.Přesto film vcelku rychle uběhne a ani nijak nevadí, že od půlky víte jak vše dopadne. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

V podstatě nemám páru za co ty 2 hvězdičky dávám, protože větší nudu už jsem v kině dlouho nezažil. Ve filmu s názvem Fighting (!) Channing Tatum v podstatě zmlátí jenom dva lidi (soubojů je víc, ale další mi přišly jen na okrasu), a to jen proto, že to je napsané ve scénáři. Zbytek času se snaží sbalit servírku Zulay (Hraje ji Zulay Henao. Cool, ne?) a "skamarádit" se s Terrencem Howardem, jehož hyperotravný pouliční obchodníček mluví celou dobu jako idiot a nikdy nezjistíte proč. Ve filmu především chybí jakékoliv vysvětlení toho, proč byste měli Tatumovi fandit (Další outsider, co se umí prát. No a?), nikdo vám neřekne, jak celý systém soubojů funguje (dva maníci prostě přijdou do místnosti, kde je tak 30 lidí, a začnou se mlátit), bitky krom té závěrečné za moc nestojí (navíc zabírají minimum času) a z konce se vzpomatovávám doteď, protože průhlednější už být nemohl. Pro mě hodně bolestivý zážitek, proto vám radím si dobře rozmyslet, jestli chcete strávit 105 minut s hrdinou, který lidem z nouze prodává knihy jako Harry Potter a hroch. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama