Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Souhlas s DJ Obelixem a ScarPoulem. Stejně jako u Ztraceného světa, ani tady nechápu tak nízké hodnocení. že by opravdu byli současní diváci natolik zhýčkaní? Těžko říct proč tomuto seriálu dává tolik lidí tak nízké hodnocení. Objektivně by to bylo klasicky za tři, ale scénářem, dějem, charakterem postav a dialogy to rozhodně nemá na nic nižšího. Takový Tak jde čas nebo Rosalinda apod. si odpad! zaslouží už z principu, ale tohle je příjemný, milý seriál s dobrými postavami, pěknými hlavními herečkami (Cleo je něco jako prototyp bohyně, pro mně:-) a hlavně skvělým dabingem. Lewis jako hlavní mužská postava je pohodář a hláškuje o 106, místy o 107. A holky? O těch snad mluvit nemusím ;-) Druhá série si zachovala kvalitu první. Navíc nesklouzla k sentimentálním a otevřeným sexuálním scénám. Víc než pusu tady neuvidíte. A to dělá tenhle seriál perlou mezi dnešníma seriálama přecpanýma sexem a..sexem. Jinými slovy na H2O mi nešahejte:-) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když má člověk děti, občas se díky nim dostane k věcem, na které by ho samotného nikdy nenapadlo se podívat. Třeba na seriál o třech mořských pannách. Protože je určen jako zábava pro dospívající dívky, je nesmysl sledovat ho optikou Bergmanových dramat a měřit kritérii festivalových porot. I díky nadšení svých dcer jsem si brzy správně nastavil optiku a čtvrt roku si tak s nimi mohl užívat každovečerní pohodovou společnou půlhodinku před obrazovkou. Bylo to nečekaně milé, zábavné a mnohem méně trapné než všechny beverlyhillsy. Zejména první řada, kdy trojice sympatických kamarádek řešila problémy s vodou a svými schopnostmi, a druhá, které dodala dokonale úlisnou záporačku. Dokonalý relax po náročném dni. Jo a mou favoritkou byla samozřejmě Rikky. :–) ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak blbé, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Neoddiskutovatelným pozitivem je, že seriál se vyhýbá rádobyvtipným hláškám, děvčata nejsou afektovaná a herci nepomrkávají spiklenecky na kameru a odmyslíte-li si ty ploutve a triky, jedná se o pěkný seriál pro děti, který je milou sondou do života tří holek z přímořského městečka. Seriál má vzestupnou tendenci - od dílů vyloženě pro mrnata seriál rostl postupně s diváky a našel si svoje místo a díly, kde hlavní protagonistky řeší milostné problémya školu jsou mnohem reálnější a uvěřitelnější než milostné patálie mládežníků z Beverly Hills. Navíc si přičtěte atraktivní prostředí přístavu, slušivé oblečky hereckého ansáblu a civilní atmosféru seriálu a hned máte docela slušnou zábavu na půl hodinky. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Každá série začíná epizodou, ve které je zrovna úplněk. (LUKICKK)
  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)
  • Natáčanie začínalo už o pol šiestej ráno a z 10 hodinového natočeného materiálu sa niekedy prestrihalo len na 5-7 minút. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama