Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

kaylin 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě docela bavily, ale tohle už je jenom otravné. Nebyla tu jediná scéna, která by mě skutečně dostala, postavy jsou svým chováním naprosto otravné. Postavy se nikam neposouvají, i když tvůrci chtějí, aby to vypadalo jinak. Škoda, ale tohle už ani není v duchu předchozí série, jen ty postavy jsou stejné a jejich dobrodružství blbá. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

Reklama

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Program "SA naslepo" opět nezklamal. A přitom ze začátku (asi prvních 5 minut) to vypadalo sice jako hodně debilní, ale ještě pořád snesitelná emerická kravina. Jenže i ten lehký, mírně znuděný úsměv se z mých rtů odporoučel velmi záhy kamsi do hajzlu, jelikož stejným směrem si to nasměroval i "humor" tohoto snímku - ten se bohužel svou entiligencí pohybuje někde na úrovni prvního stupně základní pomocné školy pro děti s vrozenými mentálními poruchami. Zkrátka sledovat tuhle übertrapnou taškařici rejžojedsko-cikánské dvojice přátel v jointu je v autobuse fakt o život, protože pokušení oběsit se v sedě na bezpečnostním pásu je opravdu vysoké. Doufám, že Mačeta tu vzal roli jen proto, že naprosto akutně potřeboval chechtáky na kauci, nebo mu producent slíbil doživotní přísun heroinu zdarma (po zhlédnutí téhle hrůzy bych si i já trochu dal). ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl překvapen z toho, co jsem právě viděl. Mám takové smíšené pocity. Na jednu stránku fajn zábava, na druhou mi dost vadily ty 3D výlevy. Oproti prvním dvou dílům je to dost jiné, nese se to v rozdílném duchu, dá se říct, že to místy zasahuje až do žánru fantasy. Ale jednoznačně a naprosto bez debat tomu nelze upřít snahu, svou roli pobavit to splnilo. Já bych snesl i další díl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už je spíš sračka, ale ona celkově tato série nikdy nebyla a nebude má krevní skupina. Ti dva vyhulové se sice i tentokrát dostali do několika opravdu povedených ujetých situací, u kterých se divák i zasměje, ale jinak už to bylo spíš trapné, než zábavné. Večírek u dětí ukrajinského zabijáka – ten byl vcelku super (zdrogované dítě OK, dva debílkové prodávající stromky, robůtek ochránce, Kumarův plán vtrhnout do kostela a ukrást stromek taky v pohodě), zbytek už dost sterilní, fekální a trapná podívaná. Začíná tomu docházet dech a polonahá nebo nahá děvčata to moc nezachrání…45% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)
  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Ve filmu bylo použito přes 400 speciálních efektů. Převážně 3D a CG efekty. (spiderpig)

Reklama

Reklama