Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sérii Zahulíme uvidíme mám rád! První díl byl fajn, když se hoši vydali hledat White Castle. Druhý díl začínající Guantanamem mám možná ještě radši! Takže jsem se těšil na jejich třetí dobrodružství, které s nimy prožiji. A bylo to děsný!!! Vnitřně bojuji s tím, že bych tomu měl dát odpad, protože, přiznejme si to objektivně - není to vtipný, odporné 3D, když na to koukáte ve 2D působí vážně obludně, jak Cho tak Penn mi přišli dost vyhořelý, cameo NPH bylo taky nepovedený a scénář byl prostě nezajímavý. Proto z úcty k předchozím dílům dávám jednu *. Ale teda doopravdy tady Shit happens!!!!! PS. Trejo ve vánočních svetrech a sestřelení Santa Clause brokovnicí, se jen tak nevidí... ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ujetá vánoční komedie se sjetým prckem, několika good prsaticema, povedenýma 3D efektama (věřím, že povedenýma, protože i ve 2D byly některý scény hodně dobrý), se-střeleným Santa Clausem, dědečkem mafiánem Trejem, R2D2 jako wafle-machine :-) aj. Uvažoval jsem nad čtyřmi hvězdami, ale po opadnutí heroinové euforie jsou "jen" tři ;) Každopádně jsem se několikrát od plic zasmál. Perfektní jsou některé scény vytvořené pro 3D (hlavně ty statické obrazy, to je dobrý nápad a i když jsem odpůrcem 3D, tak věřím, že tenhle film je ve 3D pecka)...Film se až okatě soustřeďuje na propagaci 3D technologie, čímž se ale aspoň vůbec netají. Svůj záměr vypálí pěkně na začátku pěknou reklamou na 3D LED TV jednoho z největších výrobců těhle placek :-)....Nečekejte nic extra, je to jen praštěná, sexistická a zhulená honba za vánočním stromkem :-D ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě docela bavily, ale tohle už je jenom otravné. Nebyla tu jediná scéna, která by mě skutečně dostala, postavy jsou svým chováním naprosto otravné. Postavy se nikam neposouvají, i když tvůrci chtějí, aby to vypadalo jinak. Škoda, ale tohle už ani není v duchu předchozí série, jen ty postavy jsou stejné a jejich dobrodružství blbá. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke obrovský posun hore - ubudlo prvoplánových nechutností a pribudlo kreatívneho zhúleného humoru. Navyše tretí Harold a Kumar funguje úžasne aj ako vianočný film; je tu prítomný hlúpy úsmev na tvári, Neil Patrick Harris spieva koledy a dostáva kopance do tváre, príde aj animovaná časť s diabolským snehuliakom, sneží tu kokaín, Kumar dostane najlepší a najnebezpečnejší darček na svete a všade počuť detský smiech dievčatka, ktoré je neustále na drogách. No Veselé Vianoce :-) P.S.: Možno príde aj Santa Claus s masívnym krvácaním z hlavy ;-) 70%. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Program "SA naslepo" opět nezklamal. A přitom ze začátku (asi prvních 5 minut) to vypadalo sice jako hodně debilní, ale ještě pořád snesitelná emerická kravina. Jenže i ten lehký, mírně znuděný úsměv se z mých rtů odporoučel velmi záhy kamsi do hajzlu, jelikož stejným směrem si to nasměroval i "humor" tohoto snímku - ten se bohužel svou entiligencí pohybuje někde na úrovni prvního stupně základní pomocné školy pro děti s vrozenými mentálními poruchami. Zkrátka sledovat tuhle übertrapnou taškařici rejžojedsko-cikánské dvojice přátel v jointu je v autobuse fakt o život, protože pokušení oběsit se v sedě na bezpečnostním pásu je opravdu vysoké. Doufám, že Mačeta tu vzal roli jen proto, že naprosto akutně potřeboval chechtáky na kauci, nebo mu producent slíbil doživotní přísun heroinu zdarma (po zhlédnutí téhle hrůzy bych si i já trochu dal). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)
  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)

Reklama

Reklama