Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že Vianoce s Haroldom a Kumarom ( alebo Kumarom a Haroldom ) budú skvelé, priam božské. Ale tento diel patrí k tomu najslabšiemu, čo títo dvaja chlapíci zažili. A ja Vianoce zbožňujem. Som taký Mr. Perez. Takže som sklamaný, ale viditeľne ma viac mrzí to, že huliči už asi od producentov nedostanú šancu na reparát. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz treti dil, ale porad solidni prdel. Sice je tu 3D naprosto zbytecny a samotny tvurci si z neho chvily delaj prdel, ale stejne kazdou chvily naka kokotina leti z obrazovky, takze se to velmi brzy stane nejslabsi casti filmu. Ale jinak je to porad smes uchylnejch postav, super sprostejch hlasek a vymastenyho pribehu, tentokrat za sehnanim vanocniho stromecku. Ne vsechno sice vyzni uplne vtipne a najdou se i slabsi mista, ale i tak jsem se celou dobu skvele bavil, NPH tu ma opet dokonaly cameo a Kumarovo nastup na scenu je naprosto dokonalej. Sice slabsi, ale furt jeste 4*. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh třetí ve 3D začíná o vánocích. CITÁT - (SANTA KLAUS) - Dobrá, za půl hodiny u saní......... Na vánoce přijel Carlos (Danny Trejo) a celá rodina. A problém vlastně začal už na samém počátku. CITÁT - Vánoční strom bude ozdobou tohoto domu......... Jenže film má název Zahulíme, uvidíme, tak jak to asi může dopadnout? Haroldovi přijde balíček a protože přišel na Kumarovu adresu, kde už Harold několik let nebydlí, přivezl mu ho Kumar domů. No a Harold má tu návštěvu, úchylnou na vánoční stromeček. Je úplně jasné kam se vydá následující děj a co bude tou zkázou v příběhu. Hulení a ..... vánoční stromeček. Pravda, obsah balíčku má podivné chování a ne zrovna moc věrohodný začátek svého "letu". Ale co se dá dělat, je to zhulený film a tak to musí fungovat. V tom filmu nejen, že fetuje Santa, ale i jeho zákazníci, tedy malé děti. CITÁT - Ty vole, si fakt zaříkávač dětí........ Scéna, kdy obrovský sněhulák z dýmkou ničí město a hází po Kumarovi a Haroldovi židovskou hvězdu je prostě úžasně ďábelská. A to její vyvrcholení - paráda. CITÁT - To je v prdelííííííííííí......... Další povedená scéna je ta ze sloupem, chcal jsem smíchy. (65 minuta). A to jsem ještě napsal o formeláckym ptákovi - to je opravdu s(u)jetý. Příběh se dá svou kvalitou přirovnat k prvnímu dobrodružství. Je tu akce, trochu nechutenství, nadupané vtipem, okořeněné sexem a vložené do nejsvětějšího prostředí vánočních svátků. CITÁT - Žádnej problém, veselé vánoce a ahoj ve čtyřce......... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sérii Zahulíme uvidíme mám rád! První díl byl fajn, když se hoši vydali hledat White Castle. Druhý díl začínající Guantanamem mám možná ještě radši! Takže jsem se těšil na jejich třetí dobrodružství, které s nimy prožiji. A bylo to děsný!!! Vnitřně bojuji s tím, že bych tomu měl dát odpad, protože, přiznejme si to objektivně - není to vtipný, odporné 3D, když na to koukáte ve 2D působí vážně obludně, jak Cho tak Penn mi přišli dost vyhořelý, cameo NPH bylo taky nepovedený a scénář byl prostě nezajímavý. Proto z úcty k předchozím dílům dávám jednu *. Ale teda doopravdy tady Shit happens!!!!! PS. Trejo ve vánočních svetrech a sestřelení Santa Clause brokovnicí, se jen tak nevidí... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat, že pokud pánové hulí, tak si tímto filmem splnily svůj sen:D. Trošku jsem se lekl, když jsem zjistil, že žezlo na režisérském křesle jim přebral někdo jiný. Ale musím uznat, že na takovou vyhulenou oddechovku je to fakt v pohodě. Je mi až líto, že jsem to neviděl v kině jako 3D a to jsem si vždy říkal, že po tom budu toužit jen u nějakého akčňáku. Dokonce to sedlo do vánoční nálady, prostě tomu musím dát 4. Tak budu doufat, že mi to na příští vánoce dají zase v kině, zahulím si a uvidíme:). ... Tak moment, nikdo se nesjede, když si zahulí poprvé, copak si nic nepamatuješ? ... Ser na Savidge, ten fet je můj dej ho sem. Ale no tak Davide, dej mi to, dej mi cukříček. ... Zazpíváš na dceřiných patnáctinách. Dobře zazpívám. Ale nesmíš s ní píchat. To ti nemůžu slíbit. ... Neuděláme něco? Já nevím, chci vědět, co bude dál. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Ve filmu bylo použito přes 400 speciálních efektů. Převážně 3D a CG efekty. (spiderpig)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno