Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak takhle neoriginální snímek jsem neviděla už hodně dlouho. "Chůva v akci" je další film z předlouhé řady rodinných komedií, ve kterém se musí jeden tajný agent postavit nejen (mírně natvrdlým) ruským zlosynům, ale také partě rozmazlených spratků... Sympatický kukuč Jackieho Chana (a jeho úžasné bojové umění proložené trefnými hláškami) dokáže vylepšit i ten sebedebilnější film a k něčemu podobnému dochází i zde. No, vlastně až na to, že akční scény stojí za prd a o těch několik málo vtipných momentů se starají Rusové (scény s oblečením)... Dávám silné dvě a chci další TENKRÁT NA VÝCHODĚ!!!:-( ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad som nedal filmu už pekne dlho. A aj keď viem, že tento film je určený len pre malé decká, pre ktoré to môže byť film vďaka ktorému budú chcieť vedieť viacej o tom sympatickom činskom ujovi, tak jednoducho filmu nemôžem odpustiť prízemnosť, priehladnosť, nudnosť a vlastne celý ten kult Jackieho Chana, ktorý sa tu jednoducho nevyskytuje. Všetko to čo mám na ňom rád sa tu nenachádza. Schwarzenegger a Diesel to zvládali v podobných úlohách podstatne lepšie. Plus hlavný záporák neznesiteľný, rovnako ako všadecítiaci nízky rozpočet. Ak už deti a Chana, radšej Bo bui gai wak, ktoré má aspoň tempo, vtip a určitý nábeh na guilty pleasure. Toto je strata času. ()

Reklama

baruss 

všechny recenze uživatele

Úplná, spoločnosťou tolerovaná zlodejina. Absolútne zbytočný film určený len na vysávanie peňazí ľuďom z vreciek. Dnešná mládež nevie, kto je Jackie Chan a vďaka tomuto filmu zistí, že je to človek čo zoberie rolu v každej somarine z ktorej cítiť slušný zárobok. Pre dospelých príliš infantilné, pre deti strašne tuctové a pre ľudí čo holdujú Jackiemu absolútne potupné. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slabá nudná rodinná komedie s trochou průměrné akce. Scénář plný hloupostí, herecky vysloveně slabé, vždyť v tom hraje Billy Ray Cyrus, a Jackie už je samé neviditelné lanko. Dvě hvězdy z piety a za mňam Amber Vallet. Mít něco zábavnějšího na práci, například poslouchání dechovky na večírku stoletých , tak to nesleduji. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se tímto filmem pomalu loučí s Amerikou a jeho rozlučka, alespoň dle mého osobního názoru, dopadla VELMI dobře. Ano, lze napsat, že to byla zbytečně kýčovitá moralitka s pár dobrými bojovými scénami, ale to by bylo hodně laciné. V rámci žánru rodinné komedie s akční hvězdou hlídající malé spratky však je tento snímek jedním z těch nejlepších. Zatímco Arnieho Policajt ze školky je dnes klasikou, The Rockova Zuběnka i Plán hry už byly pouze solidní a Dieslův Dudlíkátor (nebo chcete-li Ochránce) či Hulkův Pan chůva byly vyložený průser. Jackie stojí tak někde mezi. Jeho film je zábavný, i ve svém věku ukazuje (pomocí lan) svou gymnastiku a dobrou kondičku, některé bojové scény (a není jich málo!) jsou opravdu dobré. Na druhou stranu těch moralitních řečí je zde opravdu hodně a chování dětí spíše nevěřitelné. Čím ale tento film u mně zabodoval byla báječná atmosféra plná humoru, radosti z filmu a pohody. Kromě uvolněného a na rozdíl od čínských vážných rolí velmi úsměvného Chana k tomu přispěla i výtečná hudba Davida Newmana. Jackie, díky ti za tvé americké filmy a i když ne vždy to bylo ono, toto je dobrá tečka za tím tvým případem. Hudba: David Newman PS: oproti oběma posledním Křižovatkám smrti je tohle hotový poklad ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama