Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

merigieren 

všechny recenze uživatele

To by mě zajímalo, co dělá v názvu slovíčko Rock ? Když vezmeme bandu +-14 letých holek napatlaných chemikáliemi tak, že jejich obličeje házejí šílený odlesk, dostaneme děsivý obraz. Pokud ty dívky otevřou ústa, nedejbože začnou zpívat, tak já nemám slov. Najde se zde pár vtipných okamžiků, většinou za asistence vedoucího tábora, jinak to je vážně hodně nezáživné dílko. Lhát se nemá, to je moto celého filmu, tak proč si vylhali název ? 60 minuta a mačkám Delete... ()

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Vymývání dětských mozků. Na takovejhle tábor podle filmu jezděj jen hotový zpěvačky, s vlastním "křovím", a celou dobu jen machrujou jedna před druhou, zatímco ostatní spontánně tancují okolo. Všichni jsou od přírody extrovertní supermani se super hlasy, tančící na úrovni na všechny možné žánry. A podstatou hiphopu je kšiltovka. Pak se ještě někdo diví, že uťáplý puberťačky zvládnou maximálně tak ječet pod pódiem a vkus mají zmasakrovaný na nulu. Nejvíc mě pobavil ten nagelovanej blbeček, kterej s tvrzením "nedělám jen hloupej popík" předvede další hloupej popík, a to rovnou dvojhlasně. Až budete mít chuť na rock pro děti, pusťte si Bandslam, nebo ještě radši School of Rock, od tohohle ruce pryč. ()

Reklama

mixerik 

všechny recenze uživatele

Faktom je, že názov sa absolútne nehodí k filmu. V tom ma to dosť sklamalo. No značnú úlohu zohráva aj to, komu je tento film určený. Určite nie dospelým na pobavenie. Skôr mladším divákom s cieľom upovedomiť o tom, že sa nemajú hanbiť za to, kým sú a ísť svojou cestou. Povedať im, že nejde o to, koľko peňazí majú ich rodičia, ale o to, čo v nich je a akí sú. Netvrdím, že to bola pecka, ani že som sa nasmiala "do popuku", no odporúčam ho všetkým mladým, ktorí sa skrývajú za tvár niekoho iného. Poučné pre vekovú kategóriu 10 - 15 rokov. Snažím sa hodnotiť objektívne a preto dávam *** ()

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal, že ve filmu Camp Rock bude nějákej rock se šeredně spletl. Za ten název by měl někdo dostat přes hubu. Všude samej disko-hip-hop-pop, doplněný nehoráznou naivitou tý, neustále se usmívající (čti: divně čumící), holky. Typický film pro dvanáctky, který vlhnou, když viděj Jonase, Hannu Montanu, nebo Bíbra. Fakt shit, du blejt ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ak tomu rozumiem správne, Američania točia rodinné filmy takto: 1. Obsadiť do filmu mladého populárneho "idola", lepšie 2 - chalana a dievča. 2. Zasadiť dej do ideálneho prostredia (napr. Vianoce na kráľovskom zámku) a 3. znižovať IQ divákov predstieraním, že primitívne a naivné správanie je normálne, vtipné a cool. Ale uznávam, že Demi Lovato je sympatická. Tóž castingy Amíci umí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)

Reklama

Reklama