Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ak tomu rozumiem správne, Američania točia rodinné filmy takto: 1. Obsadiť do filmu mladého populárneho "idola", lepšie 2 - chalana a dievča. 2. Zasadiť dej do ideálneho prostredia (napr. Vianoce na kráľovskom zámku) a 3. znižovať IQ divákov predstieraním, že primitívne a naivné správanie je normálne, vtipné a cool. Ale uznávam, že Demi Lovato je sympatická. Tóž castingy Amíci umí. ()

fisikk 

všechny recenze uživatele

Čas od času mám možnost vidět podobné typy filmů jako kulisu při žehlení. Musím se přiznat, že jako mladší jsem je sledovala, ale teď s odstupem času mi příjde jeden jako druhý. Nic nového nepřinesl a ničím mě nezaujal, snad jen něco zamyšlení: Jak je možné, že tři holky nacvičovaly pět dní na pěvecké vystoupení, poté se 3 minuty před začátkem rozhádají, ale nedělá jim to nejmenší problém a na jeviště jdou každá sama s úplně jinou písničkou a přímo zazáří? Asi zázrak! :-D ()

Reklama

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Vymývání dětských mozků. Na takovejhle tábor podle filmu jezděj jen hotový zpěvačky, s vlastním "křovím", a celou dobu jen machrujou jedna před druhou, zatímco ostatní spontánně tancují okolo. Všichni jsou od přírody extrovertní supermani se super hlasy, tančící na úrovni na všechny možné žánry. A podstatou hiphopu je kšiltovka. Pak se ještě někdo diví, že uťáplý puberťačky zvládnou maximálně tak ječet pod pódiem a vkus mají zmasakrovaný na nulu. Nejvíc mě pobavil ten nagelovanej blbeček, kterej s tvrzením "nedělám jen hloupej popík" předvede další hloupej popík, a to rovnou dvojhlasně. Až budete mít chuť na rock pro děti, pusťte si Bandslam, nebo ještě radši School of Rock, od tohohle ruce pryč. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Klasický teenegerský film - na oddych ako stvorený. Akurát predstaviteľka Mitchie- Demi Lovato mi prišla mnohokrát afektovaná a jej úsmev bol často ako keby silený. Ale to boli asi jediné negatíva filmu. A potom už na mňa film pôsobil len a len pozitívne a to aj napriek tomu, že teenegerský vek už mám dávno za sebou. Bolo to svieže, plné energie, plné dobrej hudby (očo sa prispela aj kapela JONAS BROTHERS ). A nechýbali ani ponaučenia pre dnešnú mládež ako napríklad: že je lepšie zostať sám sebou ako sa hrať na niekoho iného. ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)

Reklama

Reklama