Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Xenon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "lepších" filmů na pohodu,srandu s přáteli a hodně alkoholem :). Hláška "Postav budku chci vidět víc ptáků", je docela masakr, to sou dialogy vám povím :-D. Do toho neustále za každých okolností se příšerně hollywoodsky culící brunetka, která zpívá onen "To je ten song", na kterej všichni čekáme celej film. Je to prostě pecka. ()

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Vymývání dětských mozků. Na takovejhle tábor podle filmu jezděj jen hotový zpěvačky, s vlastním "křovím", a celou dobu jen machrujou jedna před druhou, zatímco ostatní spontánně tancují okolo. Všichni jsou od přírody extrovertní supermani se super hlasy, tančící na úrovni na všechny možné žánry. A podstatou hiphopu je kšiltovka. Pak se ještě někdo diví, že uťáplý puberťačky zvládnou maximálně tak ječet pod pódiem a vkus mají zmasakrovaný na nulu. Nejvíc mě pobavil ten nagelovanej blbeček, kterej s tvrzením "nedělám jen hloupej popík" předvede další hloupej popík, a to rovnou dvojhlasně. Až budete mít chuť na rock pro děti, pusťte si Bandslam, nebo ještě radši School of Rock, od tohohle ruce pryč. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

A je tu jeden z priemerných amerických muzikálov, ktoré sa tvária že ohúria celý svet. No hú-hú a ešte čo nie. Nedá sa povedať, že by išlo o film ktorý je nejako výrazne zlý, alebo by vám prišlo zle po chvíľke pozerania, ale na konci odídete prázdni, či už z kina alebo od televízora. Nič to vo vás nezanechá, iba ak by ste boli fanúšikovia Jonas Brothers, Demi Lovato alebo tuctových amerických muzikálových songov. Jednoducho nevidím rozdiel medzi týmto a filmami typu High School Musical od iných muzikálov, sympatický ľudia, chytľavé melódia lacný dej a to je všetko. Ľahko oblbnuteľným deťom v teenegerskom veku nič viac netreba. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

To by mě zajímalo, co dělá v názvu slovíčko Rock ? Když vezmeme bandu +-14 letých holek napatlaných chemikáliemi tak, že jejich obličeje házejí šílený odlesk, dostaneme děsivý obraz. Pokud ty dívky otevřou ústa, nedejbože začnou zpívat, tak já nemám slov. Najde se zde pár vtipných okamžiků, většinou za asistence vedoucího tábora, jinak to je vážně hodně nezáživné dílko. Lhát se nemá, to je moto celého filmu, tak proč si vylhali název ? 60 minuta a mačkám Delete... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi ani trochu, jak velkou mírou tento snímek kopíruje veškeré teen komedie(ať hudební či ryze komediální). Účast dosti průměrné kapely Jonas Brothers spolu s Demi Lovato, která se svým chatrným sebevědomím a velmi špatným "hereckým umem" působí, že se snaží vytvořit velký nálak na diváka. Hudební tábor se dá natočit lépe. Dokonce bych se i raději podívala na příběhy z hudebního tábora, které se tradují v Prcičkách. Toto je totiž naprostá cípovina. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)

Reklama

Reklama