Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím. Je to přece jenom televizní film, takže bych k němu měla být poněkud ohleduplnější. Ovšem, ohleduplnost jde v tomto případě bohužel stranou. Jedno podívání stačí. Dál tenhle film vyhledávat nebudu. Už ten začátek mě odradil. Chlapec co by kazatel v kovbojském olečku sice mluvil velice plamenně, ale bez jakýchkoliv emocí, které by diváky nebo respektive posluchča dokázaly strhnout. Příliš málo hororové a bez pořádné atmosféry. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Ale notak, tohle na tv film nebylo ale vůbec zlý. Dovolím si říct, že se jedná o jeden z nejlepších dílů série s těmito malými zemědělci. Kupodivu miminum směšných a slabých scén, za to ucházející atmosféra, povedená hudba i působivě ztvárněné prostředí... ani malí herci nebyli marní, i ten malý devítiletý skautík v roli Isaaca nebyl špatný. Po zdejším hodnocení 36% po 85ti hlasech určitě příjemný překvapení, vzhledem ke kvalitám snímku bych čekal spíše něco málo přes padesát. [6/10 listopad 2010] ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Špatně, špatně, špatně... Ale co? VŠECHNO! Neviděl jsem zatím nic z původní nekonečné série o dětech z kukuřičných polích, která prý vychází z jedné krátké povídky, ale tohle byl čistokrevný filmový průjem. Málokdy se mi stane, že bych po smrti hlavních charakterů přímo lačnil, tak jako zde. Dětem jsem fandil! Naštěstí tu uječenou pizdu dostali "poměrně" rychle, ale s tím chlápkem to nějak moc dlouho trvalo. A jak jsem to nedokoukal, tak ani nevím jestli chcípnul. Snad jo. Haleluja, žehnám vám vole! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je to o čosi bližšie poviedke (áno, hádate dobre, konečne "správny" koniec), poteší rasovo zmiešaný pár (nie, že by na tom nejako extra záležalo, ale predsa len to príbehu dodáva vcelku zaujímavý imidž) a atmosféra kvázi vyľudneného poľnohospodárskeho mestečka uprostred letnej sezóny. Inak ale nejde o žiadny zázrak a akonáhle sa prestane hrať na atmosféru a zaútočia deti, začne to ísť s úrovňou celej snímky dole vodou. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama