Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Keby som pred 3 dnami nevidel original mozno by som 1* udelil ale takto ani nahodou. Priserny remake s odstrasujucim obsadenim (zlata Linda Hamilton), mizernou atmosferou, amaterskou kamerou a reziou. Nehovoriac o uplne prerobenom wtf konci ktory tento televizny nepodarok posiela do samotneho odpadoveho dna. 15% ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Film kde si člověk prvních 45 minut přeje aby ta uřvaná hlavní hrdinka konečně umřela a film který by byl celkem zajímavou vyvražďovačkou nebýt "oživlé" kukuřice,která možná byla před 30ti lety v originále strašidelná, ale teď mi připadla jen nemožné trapná a k smíchu.Původní film/y si už prakticky nepamatuju..knižní předlohu jsem nečetl,ale tohle mě fakt zabilo.Doporučuji jen masochistům a to jen prvních 10 minut..pak vypnout a nikdy již nezapínat. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Špatně, špatně, špatně... Ale co? VŠECHNO! Neviděl jsem zatím nic z původní nekonečné série o dětech z kukuřičných polích, která prý vychází z jedné krátké povídky, ale tohle byl čistokrevný filmový průjem. Málokdy se mi stane, že bych po smrti hlavních charakterů přímo lačnil, tak jako zde. Dětem jsem fandil! Naštěstí tu uječenou pizdu dostali "poměrně" rychle, ale s tím chlápkem to nějak moc dlouho trvalo. A jak jsem to nedokoukal, tak ani nevím jestli chcípnul. Snad jo. Haleluja, žehnám vám vole! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je to o čosi bližšie poviedke (áno, hádate dobre, konečne "správny" koniec), poteší rasovo zmiešaný pár (nie, že by na tom nejako extra záležalo, ale predsa len to príbehu dodáva vcelku zaujímavý imidž) a atmosféra kvázi vyľudneného poľnohospodárskeho mestečka uprostred letnej sezóny. Inak ale nejde o žiadny zázrak a akonáhle sa prestane hrať na atmosféru a zaútočia deti, začne to ísť s úrovňou celej snímky dole vodou. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Zbytečný nešťavnatý remake s původní povídkou těžce pod sedativy. Jasně, ani originál adaptace - malá kultovka - nebyla úplně ideální, ale dařilo se jí mít atmosféru strachu a solidně divné úhlavní děti, nemluvě o masakru na začátku. Tohle je prostě vitacit v prášku, kterej se chystáte smíchat s vodou a zjistíte, že vám někdo prodal sáček bez vitacitu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno