Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

To je tak jednou sestrelen amer. pilot kdoviproc nad Egejskym morem a dopadne na Themysciru. Bojovne Amazonky, jejichz je domovem, se rozhodnou ho dopravit zpatky domu, a vse zkomplikuje utek Area, boha valky, ktereho Amazonky jiz staleti vezni. Kdybych vzal v potaz, ze je to vlastne vsechno docela brutalni nesmysl, ktery navic poamericku vyuziva a meni klasickou reckou mytologii, bylo by to jen na solidni tri hvezdy. Presto dam o neco vic. Jednak je to komiks, takze nad logikou veci neni treba moc uvazovat. Jednak formalne je to slusne: animace se mi libi, hudba je perfektni (C. Drake je u DC asi nejlepsi skladatel) a voice casting taky. Misty je to i spravne humorne-feministicke. A predevsim je to zatim jedine filmove moderni zpracovani Wonder Woman, takze ani neni z ceho vybirat. Jako zmena od prevazujicich Batmanu a Supermanu je to prijemna podivana. I kdyz uznavam, ze je Wonder Woman docela podivny vymysl :) Ale budiz, ta starorecka omacka kolem nabizi zajimave moznosti. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Výborný! WW jsem znal pouze z útržků dokumentu o kaskadérkách, mimojiné i té pro seriál WW ze 70s. Kouknul jsem na to kvůli Fillionovi protože mě zajímalo jak si poradí s dabingem. Dostalo se mi ale mnohem víc, rozšířily se mi obzory ohledně natáčení animovaných filmů, které nelze srovnávat s mou poslední vzpomínkou na tyto filmy a to v nízkém věku v pyžámku na Batmana (toho staršího vydání) na Nově, případně Pro7 tuším. Tento film má skutečně nádherné bojové scény a hlavně vtipné hlášky, které přilákali i takové loosery comicsů jako mě. HOLY CRAP!!! ??? GET OVER IT! ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Wonder Woman neni prostě můj typ superhrdiny. Celý se to točí kolem feminismu a po x-té narážce už se to nedá vydržet. Akce je ucházející. Závěrečná bitva ve Washingtonu ze začátku vypadala náramně, jenže nakonec nebyla zabraná ve velkym měřítku, ale jen tak zmateně. Lauren Montgomery komiksy umí, ale Wonder Woman mě nikterak neuchvacuje. -"They're messing with Lincoln! Nobody messes with Lincoln!" ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Dabing 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// +moje první setkáni s Wonder Woman, nadupadná akce, spád, krev, poutavý děj, postava hlavní hrdinky, její původ, hvězdně obsazený originální dabing, slušný český dabing, výborná hudební stránka MÍNUS: asi deset minut mi trvalo než jsem si zvykl na animaci a fantasy prvky, případně fantasy motivy, protože z Hercula už jsem vyrostl a Wonder Woman mi přišla jako jeho ženská alternativa./// Shrnutí: Wonder Woman je jedna z posledních hlavních postav ze stáje DC comics se kterou jsem neměl tu čest se ještě potkat. O to příjemnější to bylo setkání. Protože je to kočka děsně symaptická, nebojí se krve a pro ránu nejde daleko. Možná si o chlapech myslí svoje, ale o to je to větší sranda při rozhovorech s nimi (vyloženě jsem si tyhle scény užíval a Nathan Fillion musí být v originálním znění úžasněj). Je docela překvapivé, ale pozitivně, že se tvůrci nebojí drsných scén, které animovaná podoba dokáže ještě více zvýraznit. Takže přístupnost bych viděl alespoň na 12+. To a výše napsané důvody jsou výbornou motivací k tomu abych se na její další filmová dobrodružství těšil jak malý kluk na první rande./// Celkem 91%/// ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že je Wonder Woman Amazonka s lasem, ale že je to samotná bohyně jsem netušil (Dc komiksy mě nikdy nebavily a tehdy před lety jsem s tím neměl zkušenost). Tento film krásně představuje tuto postavu pro neznalce komiksové předlohy, jako jsem já. Animace mi sedla skvěle...75% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Lynda Carter (představitelka Wonder Woman ze stejnojmenného seriálu, který běžel v 70. letech) byla požádána o namluvení bohyně Hery, ale musela odmítnout kvůli jiným závazkům. (liquido26)
  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)
  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)

Reklama

Reklama