Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seržant Thomas Highway, veterán z války v Koreji, kde získal řadu vysokých vyznamenání, je sice tělem i duší voják, ale měl problémy s pitím a následnými rvačkami, takže je nakonec potrestán a převelen. Vrací se do školy, kde má cvičit nováčky námořní pěchoty. V jednotce, kterou dostane na starost, vládne totální chaos. Všichni by to vzdali. Ne tak seržant Highway. Pěstí a upřímným chlapským slovem žene rozmazlené rekruty na cvičák, a zanedlouho udělá průzkumáka dokonce i z černocha Stitcha Jonese, který byl v civilu něčím tak opovrženíhodným, jako je rockový zpěvák. Píše se rok 1983 a cepovaní vojáci se nekompromisnímu postoji a tvrdosti svého seržanta pošklebují jen do okamžiku, kdy dostanou rozkaz k bojovému nasazení na Grenadě. (TV Nova)

(více)

Diskuze

IronFan

IronFan (hodnocení, recenze)

to pushkin: taky jsem si to koupil. Film jsem viděl původně v češtině, ale v původním znění je to ještě lepší, zvláště originální Clintův tvrdý hlas :)

PeterBlack

PeterBlack (hodnocení, recenze)

ach jo proc si Clint nevzal na bojovy sceny nejakyho poradce, ten konec dost pokazil celej film

psik

psik (hodnocení, recenze)

Čas filmu sice trochu ublížil, ale ty hlášky jsou furt good :)

 (hodnocení, recenze)

Škoda,že do DVD nezapasovali český dabing ale nie ten čo spravila NOVA ale z VHS.Budem sa snažiť to tam zapasovať.

 (hodnocení, recenze)

Videl som tento film velmi dávno na VHSv českom dabingu a bolo to super hlavne ten dabing dal by sa vysielať až po 22 hodine.To čo uviedla Nova to je slabý odvar.Vo WB by sa mohli spamatat a vydať DVD s povodným dabingom.

Reklama

Reklama