Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická teenegerská komédia o nadržaných chalanoch, pre ktorých je "zasúvanie" jediným zmyslom života. No na to, ako dementný je celý dej to ešte dopadlo celkom dobre, hlavne vďaka dialógom, ktoré sú veľmi svižné a pohodové. Dokonca až tak, že som chvíľu uvažoval o ***, inak takéto filmy u mňa balancujú na rozmedzí * a odpadu. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Loudilové" loudili tak dlouho, až se jim v závěru dostalo jakéhos takéhos morálního ponaučení a hlavně...zasunuli. O tohle hlavně v celé této komedii pro -náctileté hlavně šlo. Ústřední herecké duo Nicholas D'Agosto a Eric Christian Olsen se vzájemně skvěle doplňuje. Prostoduché, ale pro cílové -náctileté publikum svým způsobem zábavné. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

V podstate takí Wedding Crashers na stredoškolský spôsob....Dvaja povestne nadržaní rotvajleri v podaní D'Agosta a Olsena, ktorí na zjazde roztlieskávačiek slintajú nad každým "masíčkom", ktoré sa okolo nich obtrie, nahučaní pretiahnuť všetko čo má kozy a strapce na rukách sa odrazu zamilujú do jediných dvoch báb, ktoré ovplývajú mozgom väčším než sliepka...myslím, že nemusím nejak ťažko spojlerovať, aby si každý domyslel ako to všetko prebieha a ako to všetko dopadne. Na druhej strane, veľmi poteší, že v žánri teenegerských komédií, ktorý z väčšej časti dnes pláva v záchodovom humore a telných tekutinách sa nájde občas príjemná oddychovka držiaca sa v medziach dobrého vkusu. ()

Iwory_ 

všechny recenze uživatele

Loudilové: Příklad toho jak se i z neobyčejných kluků kteří si ničeho neváží a nechtějí nic dokázat, udělají cokoliv pro toho, koho milují. Skvělá komedie, která je podaná v sportovním duchu roztleskávaček které chtějí něco dokázat. Díky hlavním hrdinům se jim to muže povést kdyby se oba staraly o dívky a choreografie, které mají nacvičovat. Místo toho se točí za každou pěknou sukní. Ale právě to dodává filmu ten nápad a vtip a to se mi na tomto nápadu líbí, že si našel každý z nich to co je mu nejdražší a snaží se vyniknout. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tak hysterické, až je to dobré. Tedy nikoli v seriózním slova smyslu. Navyšuji za vynikající poctu Bring it On a Kirsten Dunst. A ve vedlejších rolích jsou pěkné sebe parodické epizodky AnnaLynne McCord a Adhir Kalyana, kteří si dramat užili až dost v Nip/Tucku a nyní nastal čas na změnu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)

Reklama

Reklama