Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Torision 

všechny recenze uživatele

Oh, YES! Dávám jednoznačnejch 5 hvězd. A jak si je obhájím? Nijak. Je to prostě teenagerovská komedie jak má bejt a která tu dlouho nebyla. Dá se tu do jistý míry mluvit o klišé, ale to se dalo čekat už po přečtení popisku k filmu. Jinak je to perfektní zábava. Hlavní dva hrdinové jsou mega sympaťáci + hrajou dobře, vedlejší postavy jsou zase super namixovaný. Ale hlavně ten film rychle utíká, vtípky a scénky jsou neotřelý - zasmál jsem se víc než dostkrát - a vyhejbá se jakýmukoliv fekálnímu humoru. Taky se mi líbí, jak se film snaží nikoho nekopírovat a nehraje si na nic víc, než je. Jako poslední z nemála kladů napíšu dobře vybranou hudbu, která mi tam pokaždý pasovala, ať to byli Chumbawamba, Avril, Jackson 5 nebo i Whitesnake. Pivo k ruce a bavit se! "No a co ten fotbalovej kemp?!" - "Ser na fotbal! Stejně ho hrajem jen proto, abysme balili holky. Počkej, snad mi nechceš říct, že tě baví běhat v tom skafandru a snažit se chytit přihrávku 2 vteřiny před tím, než tě nějakej metrákovej debil napálí do koulí." ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Fired Up... priznám sa, prekvapilo ma to... množstvo vtipov bolo vážne fajn no a celkový dojem roztlieskavačok v spodnom prádle, človek si nemôže sťažovať. Hlavná dvojica bavila, artikulovala a ťahala snímok, avšak následne sa objaví pár negatív, ktoré tu vôbec nemuseli byť... hodnotenie by bolo vyššie, takto 5/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, film je komedie o dvou typcich balicich holky, ktery je chtej tak moc osukat, ze kuli tomu jedou na roztleskavacskej tabor. Ale srat na to, tohle funguje hlavne jako naprosto dokonala prehlidka asi tak tisicovky sexy prdelek, opravdu neni snad zaber, kdy by na scene nebylo minimalne pet sexy zenskejch, nektery obcas docela odvazny a neco predvedou. No a krom toho, hlavni dvojka jsou docela sympataci a obcas hodi nakou slusnou hlasku. Takze slusna komedie a perfektni prehlidka sexy kocek, co chtit vic. Ale objektivne to vic nez 3* neda. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Loudilové" loudili tak dlouho, až se jim v závěru dostalo jakéhos takéhos morálního ponaučení a hlavně...zasunuli. O tohle hlavně v celé této komedii pro -náctileté hlavně šlo. Ústřední herecké duo Nicholas D'Agosto a Eric Christian Olsen se vzájemně skvěle doplňuje. Prostoduché, ale pro cílové -náctileté publikum svým způsobem zábavné. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Něco jako Prcičky ale o dost horší (myslím tedy Prcičky 1 a 2). Některé momenty byly úsměvné (ještě aby nebyly, když je to komedie). Doktor Rick byl totální idiot a Eric Christian Olsen musí připadat slizský i holkám. PS: Je dobře, že Tygři skončili v soutěži tak, jak skončili, protože kdyby tu soutěž vyhráli, tak nevím, ale půlhvězdičku tu k dispozici nemám. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)

Reklama

Reklama