Reklama

Reklama

The Guild

(seriál)
USA, (2007–2013), 8 h 9 min (Minutáž: 3–12 min)

Tvůrci:

Felicia Day

Scénář:

Felicia Day, Jeff Lewis

Hrají:

Felicia Day, Sandeep Parikh, Jeff Lewis, Robin Thorsen, Amy Okuda, Vincent Caso, Brett Sheridan, Wil Wheaton, Viji Nathan, Blake Sheridan, Michele Boyd (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Felicia Day je prostě dokonalá a nelze si ji zde nezamilovat. Guilda už má dokonce šest řad a i když se říká, že ta šestá byla poslední, doufám, že si to Felicia rozmyslí a pustí se i do sedmé. Přece jen tahle partička lehce podivných lidí hrajících něco jako World of Warcraft si to rozhodně zaslouží a ještě stále nám má co říct. Tenhle webový seriál je pak rozhodně povinností pro lidi, kteří někdy v nějaké té guildě už byli. Uvidíte, že mnohé situace vám budou velmi často povědomé a to ne že ne;) ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala poslední řada, asi bych hodnotil pěti hvězdami vzhledem k mé několikaleté mmorpg zkušenosti jsem byl k tématice seriálu náchylnější než divák, neposkvrněný mmorpg scénou. Chemie guildy funguje na jedničku, jen postava Felicii Day v poslední sérii skutečně povadne a nastoupí její "otravné" já. ()

Reklama

Perth 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro povinná websérie pro všechny MMORPG závisláky. Nejlepší na tom všem je, že The Guild přišel s něčím úplně novým a to s dobře známým situačním humorem pro mladou generaci gamerů. Osobně preferuju dřívější série, které vzešly ze skromného rozpočtu ale pokud se nepletu teď už vychází 6. řada a zájem lidí stále roste. Krátké epizody tomu všemu navíc přidávají na intenzitě. Nemůžu jinak než ohodnotit pěti chocolate starfishes. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Brilantní fandovský nízkorozpočtový kraťoučký seriál, zabývající se jednou guildou, která hraje bezejmennou MMORPG hru a je ukázkou čiré závislosti.. Postupem času se ale seriál rozvíjí i do dalších spekter, přicházejí krize, vztahy se hroutí, neschopnost zapadnout mezi normální lidi občas mrzí a vše je zahráno úžasnými herci neherci.. Samozřejmě úplně nejlepší je hlavní postava seriálu Codex, její úvodní konstatování vždy mají něco do sebe a navíc je opravdu úžasná. Pak je velmi dobrý nespolečenský šéf týmu Vork a zajimavý matka dvou dětí Clara.. Zatím ani jedna epizoda vyloženě nezklamala, jsou sice i slabší, ale díky velmi krátké délce nikdy neomrzí.. Dokonalý seriál ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama