Reklama

Reklama

Nic než pravda

(pořad)
  • Slovensko Nič len pravda
Soutěžní / Talk-show
Česko, 2008, 50 min

Režie:

Petr Burian

Účinkují:

Petr Šiška (moderátor), Diana Kobzanová

Nová česká soutěžní hra s odměnou velkých peněz, moderována Petrem Šiškou. Soutěžící musí pravdivě odpovědět na 21 otázek, aby dostal největší výhru 5 miliónů korun (rozbris)

Recenze (175)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát jsem viděl americký díl Nic než pravda na youtube s českýma titulkama a docela mě to všecko šokovalo. On ten koncept je nápaditý, jen je potřeba najít pár lidí, a čerpat z toho, jak jim zničit nejlépe život, protože čím to bude horší, tím se bude divák víc bavit, no a ti lidi do toho více nepudou, nebo alespoň nebudou až tak blbý. Nebo já si to alespoň myslím. Otázka ale je, jestlit o všecko není jen hra s divákem... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, i když jde jen o další variaci na "co člověk udělá pro peníze". Někdy mě opravdu překvapí, s jakými příběhy tam přijdou soutěžící a nevadí jim o nich mluvit do kamer a to ještě většinou odcházejí s prázdnou po nejtriviálnějších otázkách. Moderátor byl z počátku měkký, ale začíná přiostřovat, i když kvalita soutěžících je velmi rozdílná. Bohužel je v Česku asi velký nedostatek zajímavý lidí, do kterých by divák většinu věcí neřekl a velký nadbytek lidí, u kterých je to divákovi srdečně a naprosto ukradené, jestli někdy něco ukradli nebo jsou rádi středem pozornosti. Tak jako tak je to ústup od "brutálnosti" americké varianty, kde se se soutěžícím opravdu nikdo nemaže a prostor pro velmi drsné okamžiky i momenty se vždycky najde. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::: Tři hvězdičky za ty, co jsi jdou ochotně a dobrovolně do tohodle pořadu zkurvit život. Klobouk dolů. Smekám ! PS: Šiška je pička ! Zajímavé komentáře: lesumir ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Opičky z Česka neumí nic jiného než kopírovat, kdyby nato ve velké hemerice nepřišli, tady by neměli o co hrát a hlavně celý národ by přišel o jistě cené informace z pár jedinců nijak (ne)potřebných k životu:-) ()

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu ty chudáky, kteří si tam jdou rozvrátit rodinu a udělat ostudu. Některé věci se neříkají, ani za prachy ne... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu překvapen, kolik lidí se najde, aby ze sebe za peníze udělali před celým národem s prominutím totální dementy. Někdy opravdu zůstává rozum stát, o čem se lidé nerozpakují mluvit do kamer a to ještě odejdou s prázdnou, protože na naprosto jasné otázky odpovídají velmi nelogicky (manžel řekne o svojí manželce, která ho podvádí, že je to dobrý člověk????).......... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zábavnost stojí hlavně na soutěžících. Někdy je to ukázková nuda, někdy zase velice zábavné. Rozčilovat se nad úrovní pořadu nemá smysl, protože v dnešní době v televizi o dobré pořady nezavadíš. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chybí jen malý krůček a je to jako Jarmuschova "The Naked Truth“, kterou si prošel S.Buscemi v In the Soup.. Děsí mě, jak se lidé v televizi začínají znemožňovat za čí dál tím menší částky.. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

sedět doma s gálbíkem a pivkem, dívat se na ubožáky, co se jdou totálně prodat (fyzická prostituce je proti takové prostituci myšlenek hadr) a chechtat se jim, jak hluboko klesli, protože to my, my jsme nad věcí, jen to tak trochu šmírujeme... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad mě hodně bavil. Divil jsem se lidem, co měli odvahu tam jít, zároveň jsem je obdivoval. Ale musim říct, že se mi ten způsob hodnocení, zda je to lež nelíbil, jelikož bylo jednoduché vypozorovat, že jakmile se soutěžící dostal trochu dál v soutěži a pokračoval ve hře, tak vždycky na nějaké otázce prostě odpověděl jinak, než by měl, přestože si myslím, že jeho odpověď byla správná. Postupem času jsem dokázal odhadnout odpověď soutěžícího, která mu zlomí vaz. Vždycky to byly otázky, které se daly zodpovědět velmi těžce, otázky, na které není jasná odpověď i bez rizika ztráty peněz. Sečteno podtrženo, nikdo neměl šanci vyhrát hlavní výhru, protože bylo postaráno o to, aby prostě ta LEŽ tam zazněla... ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Kam ten národ spěje, když do TV dobrovolně chodí lidi, kteří si svým výstupem chtějí sami do*rat život? Jasně, mohl bych lhát, ale proč bych tam potom lezl? ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Člověk chce peníze, člověk půjde a vyhází celou žumpu svého nitra, zatímco jiný člověk ho pozoruje a oduševněle se nad ním pohoršuje. Taktika soutěže rozhodně není hloupá, nicméně je úžasně zkažená a ani si na nic jiného nehraje. Chceš, jdi tam, potom nebreč. Všechno má svůj stín a odvaha účastníků, schopných bez mrknutí oka nevratně ranit své blízké, je stejně nechutná, jako stádo bezchybných diváků, kteří každé další nekorektní přiznání proklínají do horoucích pekel. Kontroverze láká, že? Neuvěřitelně prohnilé, svým způsobem očišťující i působivé, nicméně z mojí strany přichází odpor. Nové éra televizní šikany? ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Český ekvivalent pořadu THE MOMENT OF TRUTH není pouhou kopii, naopak, je to jeho tvrdším bratříčkem, protože my češi jsme svině a chceme vidět cizí neštěstí, proto zjištujeme věci takové, jaké tam padají a ta prodějná děvka, pan Šiška, přilívá olej do ohně svými konzervativními názory, za které je placen. ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Další primácka show, která je totálně dementní. S těmito pořady jděte někam. Staré dobré vědomostní soutěže. Tohle je vážně skvělé štvát lidi proti sobě a ti co na to civí by se měli zamyslet, jestli stojí za to mít radost z cizího neštěstí. Pořad akorát na oblbnutí lidí. Pravda a lež - hahaha! ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Nic než pravda...zajímavý toť pořad. Na jednu stranu nesmírně vlezlý, ale atmosféra a nabitost soutěže z toho překvapivě dobře srší. Díl s matkou - jehovistkou snad nikoho jak ve studiu, tak u diváckých obrazovek nenechal chladným. Obrovským plusem pro pořad je Petr Šiška, který působí tajemným dojmem, a jasně dokazuje, že i když skládá slaďáky, jako například Ještě že tě lásko mám, dokáže být nelítostný a soutěžícího pořádně podusit. Ale pořád je pouze o komerci a penězích - i když by si soutěžící zasloužili smažit se v ještě větším pekle, než je Nic než pravda. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jednotliví pomatenci přicházejí do televize sdělit národu nechutnosti ze svého života a díky své prehnané inteligenci si ještě za to většinou neodnesou ani korunu. Tomu říkám marketingový tah. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tenhle pořad nepochopila, ale hvězdu mu dám - vždycky mě totiž pobaví ty super-vážné tváře "soutěžících".XD ()

Reklama

Reklama