Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plavba vlnami hudebních novinek. Hitparádu domácích a zahraničních klipů uvádějí Aleš Juchelka a Richard Krajčo. (Česká televize)

Recenze (114)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Čistě bez komentáře jen malý postřeh či dotaz k >nové generaci< - proč ze sebe Vytisková dělá Píču? Proč dělá moderátorku (byť pubertácky hudebního) pořadu, když neumí mluvit? Proč pouští sama sobě Toxique? . . . Jo vlastně, Krajčo si to dělal taky, že... Ále ne. Tak zas nic... Srát na to... °-/ - - - P.S. Proč není >televize veřejné služby< schopna z peněz nucených poplatníků vyprodukovat NEZÁVISLÝ INTELIGENTNÍ INFORMAČNĚ SERIOZNÍ hudební pořad pro (byť pubertální) mládež? Ani se člověk nediví, proč ta naše popmjůzyk teče pořád ve stejných chcankách... . . . Rádoby nonkonformní připosranost, píárově producentský socializhnus a podbízivá bída, to je hrůza mrdůza... °-[.. Howgh. - - - P.P.S. V září 2011 začal na palcu k Pičiskové zářit ňákej Nasťa. Prej fůzy s nějakou jinou šašskotelevizáckou kravinou... Jenom nechápu, proč pořad pro hloupé děti moderuje chlápek, kterej vypadá a pitvoří se a kníká (asi taky nějaká vada řeči a ještě k tomu tlápání sssyčí...) jako teplej nácek... 8-/ - - - P.P.P.S. (listoprd 2011) Teda nemůžu si pomoct, ale jak čas letí a tak občas tuhle srajdu sleduju, být úplně mimozemský projížděč, musel bych si myslet, že rock a pop v téhle zemi je nějaký buzní spiknutí %-/.. . . . Co se to matafakanohonanebi děje s tušašskou pisskultůrou??? 8-o - - - - - (Sledováno leta ještě od dob >krajčně rozjuchaných< občasně nahodile na >slizkém prostoru< , hodnocení kdysi mnohé, bezkomentář zde po májovém dílu s mohutnou K.V.T. sebepropagací /uh, ty žebříčky!.../, žvaněním o Ríšovi K. /svatá krajčovino!.../ a kotlikářo-desperádo Gypsim /tý more, kvazirebel!...// jako dvaasedmdesátý - 2.5.2011) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Medůzu jsem svého času hodně žral, dokud nezačal být Krajčo trapnej, zesměšňovat ostatní český zpěváky a poté i celý český šoubyznys a nezačal propagovat sebe a Kryštof jako zachránce české hudby. On Kryštof v podstatě nic jinýho než líbivej popík není, sice dobře udělanej, ale stejně. Kvůli tomuhle pokrytectví a neustálým trapným narážkám na pedofilii Michaela Jacksona či velkou pr..l Jennifer Lopezové jsem to nakonec přestal sledovat. Ubohost největší byla když si pozvali "konkurenčního" moderátora ESA Mareše a začali se do něj navážet po hudební i moderátorské stránce. Jinak čistě hudebně docela fajn výběry, trošku alternativnější než v konkurečním Esu. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Budu jen papouškovat Radka99 - oproti nováckému Esu jde ať už z hlediska obsahu, formy i kvality moderování o superdílo. Bráno z objektivních pozic je to jen průměrný hudební pořad s relativně zajímavou moderátorskou dvojicí, která se snaží ( a většinou se jí to i daří ), o jistý nadhled. Celkový dojem: 50 %. ()

AldousSnow 

všechny recenze uživatele

V ČR se hudebním magazínům a pořadům nevede, proto je až těžko uvěřitelné, že medúza funguje už od roku 92. Snaha se cení, jinak novinek z aktuálního světa hudby je opravdu pomálu. A co měly znamenat ty neustále výpadky volajících?! Aspoň že nám medúzu začala uvádět Klára Vytisková, na tu se přece jenom dívá lépe, než na Krajča. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Oblíbený hudební magazín, který mě taktéž podobně jako např. Eso, provázelo mým raným dětstvím. Pořad jsem měl díky jeho kontraknosti, informovanosti, stále jiné dekoraci a mnohdy zajímavějším obsahu, mnohem raději. ps: V jeho počátcích, snad co si pamatuji vysílalo živě a tehdy zbrusu s ryze ženskou moderátorskou dvojicí. Kde že jsou ty časy:-)? Halóó tady Medúza:-) Za starou bych možná ještě jednu přidal. Krajčo mi tehdy ještě nevadil, dnes ho nemůžu vystát.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • V pořadu vystupuje v době uvedení teprve tříletá Celeste Buckingham, později známá zpěvačka, která ztvárnila také několik filmových rolí. (M.B)
  • Krátce po nástupu do role moderátorky byla Kláře Vytiskové přidělena učitelka češtiny, protože její mluva byla až příliš pražská“ a navíc do ní občas z angličtiny aplikovala přízvuky na špatné slabiky, na což byla zvyklá ze zpěvu. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama