Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

Mashak 

všechny recenze uživatele

Parádní Korecký, slušné reportáže, ale paní Fridrichová mě ohromně irituje. Jak její styl moderování, tak její názory na cokoliv. Ale i tak jeden z mála kvalitních pořádů své kategorie. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý publistický pořad který vám bohatě nahradí sledování každovečerních zpravodajstí, které jsou po většinu času plné jen nehod, vražd a politky, tady to mámme alespoň v o dost kratším čase a ztraviteleném podání. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Užitečný, trefný pořad, který se nebojí v případě potřeby pojmenovat viníka, třebaže může být mocný. Chybí mi jen dotažení do konce v podobě trestných oznámení. Ale to asi z publicistiky nedělá nikdo. ()

AdamFogl 

všechny recenze uživatele

Každý týden netrpělivě čekám na nedělní večer a na ohlédnutí za uplynulými 168 hodinami. Nora Fridrichová je výborná moderátorka a pro mě mimo jiné i jedna z nejvíc sexy Češek, jednotlivá témata jsou zpracovávána do hloubky a vždy se zasměju u Malostranských korekcí. Obzvlášť povedené pak jsou každoroční silvestrovské speciály. 95% ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála publicistických pořadů, na které se vydržím dívat tak nějak pravidelně. Kvalitní reportáže na aktuální témata, kde se redaktoři nesnaží hrát hlavně na city, ale spíše na to jdou tím.. jak bych to řekl... novinářským standardem. Když se k tomu přidají závěrečné glosy Miroslava Koreckého, u kterých člověk nikdy neví, jestli se má smát nebo spíš brečet a na než se já osobně vždycky těším nejvíc, budou to hezké čtyři hvězdičky. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Osobně mi na pořadu vadí určitý hraný nadhled, o který se někteří moderátoři pokouší, a který na mě ovšem působí křečovitě - uměle. Stejně tak jako kdyby (třeba v případě Nory Fridrichové) k vám nepromlouvala živá bytost, ale robot s dobře nacvičenou ovšem přehnanou artikulací, který klesá hlasem na ne zcela standardních místech a vymyká se tak běžné řeči. Ona je to do jisté míry obecná charakteristika některých TV pořadů a jejich moderátorů. Vzhledem k frekvenci vysílání nejsou všechny kauzy zajímavé. ()

ChickenPate odpad!

všechny recenze uživatele

Vážná politická témata v pořadu? Prosím, to je směšné. Jen podle názvu reportáže je dopředu jasné, která miska vah bude v tomto pořadu těžší. Pořád a dokola. Odlehčená témata mě baví, ale za neuvěřitelnou neobjektivnost si nezaslouží ani hvězdičku. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně to, co tahle země a politika potřebuje. Pořádnou sodu. Tým pořadu 168 hodin se s ničím moc nepáře, ale ani mi nepřipadá, že by s lidmi jakkoli manipuloval, na všechno má důkazy, argumenty a názory odborníků a ještě to umí okořenit tou správnou dávkou nadhledu. Malostranské korekce patří k mému nedělnímu večeru, jako houska k snídani. Díky díky díky, že tu jste. A dobrou noc. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Nora Nováková, později Fridrichová je moje velká zpravodajská favoritka... Už dlouhou dobu u mě 168 hodin a reportéři čt nahrazují každodenní zprávy... ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Podíváme se na události minulých dnů, a kdybyste náhodou podlehli nějakým klamným dojmům, pořad už vám vysvětlí, jaký je ten správný názor. Odporná propagandistická žumpa, která dosáhla takového dna, že se mi zvedá žaludek už jenom při vyslovení jména těch, kteří se na tom podílejí. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Stručně,jasně s přiměřenou dávkou humoru a srozumitelně.Zbytečnosti se nevedou a na bulvár není místo. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s pohlednou moderátorkou, zajímavými a aktuálními reportážemi a samozřejmě "Malostranskými korekcemi", na které se vždy těším z celého pořadu nejvíce. ()

Reklama

Reklama