Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

marzzy 

všechny recenze uživatele

„Bory čumí po skalinách..." Mám tenhle pořad rád, reportáže jsou natáčeny zajímavě, líp jak u běžných zpráv, líbí se mi i rubrika Malostranské korekce, která je často velmi vtipná. Na závěr taky bývá takovej dojezd, kdy zůstaly mikrofony ještě zapnutý. V humoru vede Miroslav Kalousek, Jaroslav Kubera a ti nechtěně směšní a bizarní jako je Václav Klaus a Miloš Zeman. Teď v sezóně 2016 se mírně změnila grafika a připomenuty byly stěžejní události minulých let. Paroubkovo: "Kdo z vás to má?" Chilský pero Václava Klause. Topolánkovo: "Seš kretén, vole." Zemanova procentuální znalost slivovice. Haškova "fáma", že nic v Lánech neproběhlo a on vůbec nikde nebyl. A ta částka taky nesouhlasí, že? Hymna s Konvičkou. Rath vs. Kalousek. Jako takovej souhrn týdne a mírně trpký nedělní rozveselení je to skvělý. Nora je sympatická, a samozřejmě i Lenka Pastorčáková! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ona známá šibeniční kolovrátková melodie z legendární kriminálky "Hříšní lidé města pražskeho, je asi tak nejlepší na tomhletom jinak zcela ubohém, propagandisticko-ideologicko-manipulativním a prolhaném xidovském škwáru. Člověk si tak akorát může představit některé zlodějské politiky a na ně napojené různé strktury ze kterých si v týhle srajdě tropí legraci, jak sedí v teplákách někde na Mírově a čučí skrz mříže a zpytují svědomí a jewrejka Fridrichová jim dělá bachařku, bohužel v kchazarské gottlině, kde ruka ruku myje, jen pouhý sen.:-) ()

Reklama

Antiquus odpad!

všechny recenze uživatele

Vlajková loď multikulti euroliberálně angažované propagandy ČT jak se zdá podle procent má úspěch. Na to měli přijít komunisti, kdyby dali do zemědělskýho magazínu hezkou zrzku, lepší hudbu, profesionální grafiku, trochu vtipu, ironie a pár záběrů zesměšněných politiků, tak by jim diváci ty imperialisty za západu a dokonalost KSČ a KSSS sežrali. Někde jsem tu četl, že je to objektivní. No, tak toho člověka, co to napsal, bych fakt chtěl vidět, abych se mu vysmál. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Pořad, který věcně, vtipně, pozorně a s nadhledem sumarizuje uplynulý týden. Nevynechám jediný díl. A Zdeněk Liška (buď mu země lehká) našel pro svou hudbu výtečné uplatnění. Hříšní lidé státu českého v Malostranských korekcích nemají chybu:-) EDIT 02/2023: Nechávám původní komentář, ale doplňuji aktuální hodnocení: pořad u mě hodně ztrácí poslední dobou, a to zejména svým neobjektivním zaměřením u některých témat. Až příliš je vidět, jak tvůrci fandí určitému názoru a přizpůsobují tomu své reportáže. Nemohu si pomoci, kvalita šla dolů.... ()

njuska 

všechny recenze uživatele

Výborný, především vyvážený publicistický pořad. S konkurenčními Střepinami na Nově, kde si manželé Brunclíkovi pozměňují reportáže dle své (případně zaměstnavatelovy) aktuální politické orientace a mnohdy jsou jejich reportáže na tak ořesně manipulátorské úrovni, že se divím, že ještě Nova nepřišla o licenci... se nedá "stošedesátosmička" ani v nejmenším srovnat (naštěstí). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama