Reklama

Reklama

S politiky netančím

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek v tomto pořadu předvádějí zábavné scénky, ve kterých nemilosrdně tepají českou politickou scénu. Pořad se vysílal v Divadle Jiřího Grossmanna a režíroval ho A. Vomáčka. Uváděla ho Česká televize. Každý díl také provázela hudba od muzikanta Petra Vondráčka, který hrál na klavír. Později se pořad přesunul na NOVU pod názvem Politické harašení aneb S politiky stále netančím. (duklak2)

(více)

Recenze (108)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Pořad s politiky netančím jsem sledoval v době, kdy jsem ještě sledoval politiku a naši politickou scénu. Obojí je nenávratně pryč. Politická satira je ve společnosti nutná a je jen dobře, když se do našich demokraticky zvolených představitelů pořádně tepe. Bohužel podobné pořady značně zastarávají a po více letech již nemají žádnou hodnotu, i když v době vzniku pobavit dokázaly. Mimochodem Šimkův humor se mi líbil mnohem více než "dnešní" vulgární Blaník, který dle mě klesl na úroveň sprostých politiků a přestal mě zajímat hned po pár dílech, stejně rychle jako současná politická scéna. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Šimek a Bubílková = S politiky netančím. Výborný satirický pořad - jeden z mála, který Nova záviděla ČT, a tak je přeplatila. Se zamotnou Zuzou už to takovou šťávu nemělo, ale ve dvojici se skvěle doplňovali... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Kvůli Šimkovi dám **. Bubílkovou bych nejraději hodit do Moravy a doufál, že se vleje do Dunaje a tradá domů na Slovensko!!! A je mě jedno, jestli to byla na čt1, nebo na nově. Politická satira má být na úrovni, nemůže se dělat s vědomím, že divká má IQ pod 90. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Miloslav Šimek dokázal, že je mu jedno, který je režim a jaké společenské uspořádání. Legraci si umí dělat stále ze všeho. Tentokrát si vzal na paškál české politiky a šil do nich. K tomu mu sekundovala Zuzana Bubílková, trochu vysošená dáma, které to ale s Šimkem, alespoň na začátku dost klapalo. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Šimek, naneštěstí už nebožtík, byl zde velmi dobrý. Jak jednou řekl (nebo napsal) Jarda Jágr, ten člověk měl dar řeči. Bubílková byla dvěma slovy na facku. Ale já si chci pamatovat to lepší... ()

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Z Bubílkové mě vždycky bralo na zvracení a Šimek byl vtipný v době normalizace (možná nebyl vtipný, ale na co jsme měli koukat) ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Nikdo by to nemohl uvádět líp než Šimek. Nikdo. A Bubílková se k němu perfektně hodila, i když to tak možná na první pohled nevypadalo. Dokázal jsem se často smát od začátku až do konce. 82 % ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný král improvizace a situačního humoru Miloslav Šimek - celý pořad stojí beze vší pochyby na něm, paní Bubu pouze zdatně přihrává. Slabší čtyři hvězdičky. ()

Herman 

všechny recenze uživatele

Miroslav Šimek a ČT1 byla dobrá kombinace, když pořad převzala Nova a vysílala jej pod jiným názvem dopadlo to jako většina z produkce této televize a pořad šel svou kvalitou rázem ke dnu. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

hodnotím příkřeji (je to takových 50 %), neb chtě nechtě srovnávám se Šimkem ze zlatých časů Š+G... Boss321: A jak povídka z oněch časů souvisí s tímto odvarovým pořadem? ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Toporná Bubílková a s ní Šimek, kterého jsem nikdy neměl moc rád. Dvě hvězdy za občas povedené, v té době aktuální politické vtipy. Vadilo mi, jakým způsobem se Mr.Perfect navážel do Bubílkové, jeho vtipy byly vlastně založeny na jejím zesměšňování. A ona se u toho akorát blbě šklebila... ()

Esles 

všechny recenze uživatele

stejně je politická satira taková pokleslá zábava, bohužel i takoví mistři jako byl p.Šimek se k ní uchylují, když situační humor dochází. ()

ChickenPate

všechny recenze uživatele

Hlas paní Bubílkové mi připadá jako kombinace hlasu při chřipce/ zpěváka po metalovém kocnertu/ mutujícího puberťáka. Příjemné bylo v pořadu spestření v podobě hudby od Petra vondráčka. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Svého času velmi vtipná záležitost, která jen potvrzovala pohotovost a situační vtipnost pana Grossmana. Jen více takových pořádů i dnes, kdy je nadhled vzácná veličina. ()

Reklama

Reklama