Reklama

Reklama

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mělo to děj nebo jsem ho minula? Tak to vážně nevím. Myslela jsem si, že půjde o konkurenční boj dvou restaurací a že je ve hře titul okresního manažera. No, to byl patrně úplně jiný film a já sáhla vedle do jiné přihrádky. Když je to komedie, tak proč jsem se k sakru nesmála. Aha. Už vím, já jsem zapomněla vypnout mozek. To bude hlavní příčina problému, takže chyba je u mě a ne u tvůrce tohoto opusu. Konečně se mi rozsvítilo. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Na začiatok dobré úvodné titulky, sťaby časť menu oboch súperiacích reštaurácií. "Hello, Naomi. Hello, fuckboy" :) Naomi stále váli, ako v prvej časti..no ale aj tak - už to veru nie je ono :( Boha, žeby paródia na dobrý Waiting...z dvetisícpiateho? Ano, niečo ako pohľad po....X-rokoch. Kopec flashbackov do minulosti....snaha o správu vo fľaši, ktorá však na rozdiel od jednotky, nedorazí. Čo sa týka soundtracku, tak za zmienku stojí akurát tak song doprevádzajúci finálne titulky: Still Waiting [Rap] - Nick & T-Dog (tí dvaja vyhúlení umývači nádob :) Z ohľadom na prvý diel, ktorý ma dostal, udeľujem slabé 3*. Ale GOD NO ! ani za boha, nemyslite na trojku, hádam to...tvorcovia, nechcete dojebať! Už aj táto dvojka bola zbytočná. Waiting...by bol ostal legendov bez kokotín. Teraz bude iba legendou, zatiaľ s iba jednou kokotinou. Dúfam, že to tak aj ostane... ()

Reklama

Holly_Molly odpad!

všechny recenze uživatele

Čistoskvoucí odpádek, co nemá s prvnim filmem společnýho nic krom několika herců a i ti působí jakože jim producenti na place drželi kvéra u hlavy a hrozili likvidací jejich rodin pokud to neodehrajou. Ve srovnání s Hele kámo,... nekoukatelná sračka! ()

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla proste dokonala -byla by to dobra lecba pro lidi s chronickym smutkem-clovek se smeje od prvni vety do posledniho zaberu. Ale v tomhle byl k smichu tak leda totalne zprzneny a ubohy dubing!! Dej o nicem, herci trapnejsi nez sanky v lete...kdyby se tam neobjevilo tolik slicnych slecen, hodnotil bych odpadem!! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování, které se snaží trochu jít ve šlépějích původního dílu, ale spíš pořád klopýtá a padá na zem. Funkční mi přišly pouze excesy staronových postav, z nichž vyčnívá především pološílená Alanna Ubach a Luis Guzmán. Diskuse o stylu chování u popelnic potěší každého existencionalistu, Křidélka (nebo spíš Prsíčka? ( . Y . ) potěší chlapy, Justin Long potěší fanoušky Justina Longa a široké spektrum mužů potěší dámy. Ideální oddychový film, rozumné rozhodnutí od distributorů ani to nehnat do kin. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama