Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

hippyman 

všechny recenze uživatele

jak tomu již u TV show bývá, někdy se vyvedou a někdy ne... zde tomu nebylo jinak, nejvíc mi vadily tradičně písničky na playback, opakované fórky a neobjektivní posuzování soutěžících... ale když už veškerá snaha najít v bedně něco lepšího ztroskotala, bylo to lepší, než čučet do zdi. a některé mládkovy songy a anekdoty jsou prostě nezapomenutelné. :-) 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízna zábavná relácia, ktorú má na svedomí známy český hudobný recesista Ivan Mládek. Jeho skladby sú minimálne česko-slovenským unikátom. Nenáročné, ľahko countryové, hudobné koncepcie, hrané na netradičných nástrojoch s obratne napísanými vtipnými textami. Podobnými slovami by som mohol charakterizovať aj "Čundrcountry show". Bola to jednoduchá estrádna show, v ktorej všetci zúčastnení zo seba robili čo najväčších kreténov a dobre sa im to darilo. V ich podaní to bolo dokonca aj vtipné. ** ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Za komunistov sa zo Západu do detských rúk dostali jedine tak nejaké kovbojky. Takže hrať sa kovbojov a indiánov frčalo dosť dlho, aby sa z týchto neskalpov stali fandovia country. Divácka základňa pomerne veľká, humor pomerne bizárek. Ale Kalamity Jane (Lenka Šindelářová) a Lenka Plačková boli určite neprehliadnuteľné. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Trapné. To je první slovo, které mě ve spojení s pořadem Čundrcountryshow napadá. To platí i pro Ivana Mládka obecně. Jako osoba mi byl vždy nesympatický a jeho vtipy byly trapné, a když už se mu nějaký povedl, zabil ho svým podáním… žééé.. K sobě si navíc nabral bandu podobně trapných lidí, kteří se nikde jinde předtím ani potom neuchytili. Jedná hodně sedřená hvězda. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sám se klidně přiznám, že ze začátku jsem na to koukal. Přece jen, bylo to něco nového, jiného, já byl mladý a blbý a k tomu ještě vtipy Ivana Mládka. Postupem času jsem ale pochopil, že to kvalita rozhodně není a i jsem se u toho přestal bavit. Možná v důsledku toho, že tomuto pořadu začala šlapat významným způsobem na paty konkurence. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama