Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chloe aneb Amanda Seyfried si pomalu, ale zcela jistě upevňuje svou pozici ve filmovém světě a dokazuje, že má rozhodně na větší role, že utáhne celý film a že není jen pěkná tvářička. A to se (především dnes, kdy mladé, pěkné holky jsou více než herečky spíše modelky) velmi cení. Chloe je typ filmu, který prostě stojí i padá s hlavní postavou a tudíž i s hlavní protagonistkou. Pokud tuto roli zvládne (tento případ) tak se po celý film nenudíte a sledujete komorní drama, které se v závěru jemně přehoupne do thrilleru a Vám to ani nepřijde. Navíc, pokud tuto mladou, krásnou a talentovanou herečku podpoří dvě herecké legendy, jakými bezpochyby Liam Neeson a Julianne Moore jsou, tak se opravdu o výslednou kvalitu filmu nemusíte bát. Je fakt, že si trochu přisazuji, ale co! Já se fakt bavil a (jak říkám asi posté :-)) na Amandu Seyfried se parádně koukalo… Doufám, že se snímek dostane do povědomí diváků, podle mě si to zaslouží. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Tempom odkrývania (predvídateľnej) zápletky rozťahané a pokiaľ ide o pochopenie konania postáv (teda hlavne J. Moore), tak veľmi pochybná, nepravdepodobná a za vlasy pritiahnutá báchorka na tému vernosti a dôvery vo vzťahu. Akosi mi proste nešlo stráviť, že zlomená a zmindrákovaná manželka, presvedčená o nevere svojho muža, drží stále hubu ako hluchý dvere a v rámci umelého naťahovania filmu pošle za ním prostitútku ešte zo štyri krát, namiesto toho, aby otvorila chlebáreň a vytmavila mu to už v prvej polhodinke filmu...50% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Chloe je pekná potvorka, ktorá zmení do základov život manželov stredného veku a ich syna.Otázkou zostáva, či bola mladá žena len epizódkou v ich aj tak narušenej harmónii, alebo sa z toho dokážu poučiť. Pomalým spôsobom rozprávaný príbeh sa nehraje na ťažkú psychologickú drámu, príbeh je logicky postavený, azda by som mal pripomienku k záveru, ktorý dokázal, že je ľahšie vymyslieť komplikovaný príbeh a ťažšie ho ukončiť. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

První polovinu jsem si docela pochvaloval a čekal co z toho nakonec vyleze. Nic pěkného to nebylo. Od onoho zvratu, který byl naprosto průhledný (proč asi režisér záměrně neukazuje schůzky Seyfried s Neesonem, he?) jde film naprosto do kopru. Chování postav a dějové rozuzlování mi připadalo naprosto absurdní a úplný závěr, kdy padesátikilová Amanda Seyfried vyrazí svým tělem obrovské okno i s rámem je vrcholem marnosti. Jediným opravdu skvělým aspektem tohoto filmu tak zůstává moc dobrá hudba Mychaela Danny. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama