Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Typ pořadu, který se z obyčejného pohledu fanouška filmů prakticky nedá hodnotit. Žádná inovace, žádný nápad, ale zase možnost pro obyčejné lidi zeptat se a řešit stávající problémy (i když je to ve výsledku spíše neustále tlachání, co nic nezmění, ale o problémech se má mluvit). Paní Jílková se po zkušenostech z Kotle rozhodně žádného politika nelekne, ale celkový dojem je spíše upovídaná nuda, než pekelná smršť. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Inkotentní exkotelnice cáká slova, šlehá teze, dští povyk, stádo pakin u obrazovek pak nepochybně přizvukuje vzrušením a jednomu se chce zvracet, jak to Mme J. dokázala, proječet se po tom všem co zplodila na >novoidní troglovizi< zpátky na veřejnoslužební (k)anál... Hnus, hnus, hnus, navíc degradující jakoukoli snahu snad někdy možných bystrých diskutujících cokoli smysluplného stádu a pí Jí. vysvětlit... .-( . . . Ale možná je to všechno jenom nějaká nová forma ideologická diverze, s tou už má stará svazačka M.J. svoje zkušenosti, že... Komu tohle slouží... (?!?) - - - P.S. Asi největší duševní zrůda ze známé trojky J.B.T.! Jebat to... - - - - - (Nahodile sledováno na ČT jak se člověk(u) namane, hodnocení 13.1.2010 jako mnohé, komentář s odporem a zlomyslně na mezinárodní ženský den psaný zde jako sedmdesátýdruhý - 8.3.2011) ()

Reklama

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi vůbec jasné, jak může ČT zaměstnávat a ještě navíc vysílat Jilkovou. Snad se nedočkáme časů, kdy bude podobný "politický" pořad uvádět Žilková nebo někdo takový. Už se sice opakuji, ale nedá mi to, Jilková nikdy nerozumněla a rozumnět politice nebude. Je to jen povrchní kráva, která diváky zásobuje takovým množstvím blábolů, že by se z toho jeden pos... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Máte slovo je pořad, ve kterém nikdy nemáte slovo, protože vás vždycky někdo přeřve. Když to není Michaela Jílková, je to debil z protější strany či ječící publikum. Jen o málo lepší jak diskuse na Novinkách.cz. Jen o málo horší jak žvásty pupkatých jezeďáků večer v knajpě. Inteligenčně srovnatelné. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Jílkovou jsem už jako malý vedle Bobošíkové hrozně nemohl vystát. To, jak se snažila vypadat důležitě, jak se jí pořád hejbaly ty brejličky na nose nebo jak kolem sebe pádlovala rukama a hýkala na své hosty – to mně mnohdy připadalo vtipné, i když se bavilo o smrtelně vážných tématech, jindy útrpné, ale většinou mi to připadalo jako něco mezi tím, což je dost děsivá kombinace. Když jsem kdysi uviděl, že se znovu vynořila na televizních obrazovkách a ještě k tomu na ČT, jak říká s laškovně hýbajícím se obočím, že „mám slovo”, byl jsem teda dost paf. A po zhlédnutí několika dílů jsem byl ještě víc. Srovnávat to třeba i s tou primitivní nedělní Partií na Primě je podle mě úplný nesmysl, když je moderátorka totálně neschopná, neobjektivní, nedokáže krotit hosty a celý pořad akorát řve ve snaze vyhonit si náležitě před kamerami ego. Platit koncesionářský poplatek za takový cirkus? Pche! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama