Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to je síla. Témata občas zajímavá, ale záleží hlavně na hostech a jejich inteligenci. Těch rádobydborníků na všechno, kteří se zde navzájem nenechají ani vyslechnout a jen se překřikují a urážejí s typicky českou náturou "JEN JÁ, JÁ MÁM PRAVDU", těmi se to tam jen hemží. Do toho džungle v našich zákonech, svalování a házení viny jeden na druhého, záměrné mlžení, arogantnost a tupost politiků a jejich přizdisráčů, kteří vůbec nemají zdání co se tam dole mezi obyčejnými občany vůbec děje (jaká je vlastně realita!) a v neposlední řadě naštvaný televizní divák (to jsem se zas toho dozvěděl, stejně se nic nezmění, jen kecy a skutek utekl). V demagogracii se přeci dá okecat úplně vše! Proto někdy obdivuji Jílkovou, která čím dál tím víc směřuje ke trapnosti a někdy svou roli jednoduše nezvládá, jak tohleto může vůbec ukočírovat. No zřejmě v ní dřímá i kus nějakého toho skrytého exhibicionismu ani bych se nedivil. Také bych doporučoval býti více nestranný, viz jeden díl s komunistickou poslankyní Konečnou, tam to bylo na pováženou. S Kotlem zhruba tak na stejné úrovni! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ano jsme národ, který spíše než jedná tak debatuje, komentuje a stěžuje si. Je to tak i já jsem taková ale snažím se s tím něco dělat. Těžko říct zda změníte velikost díry státního rozpočtu tím, že si koupíte rohlík na kterém také platíte státu daně a není to jenom rohlík je to všechno. Často propíraná zpackaná státní maturita které jsem byla taktéž součástí - mě tato diskuze naprosto pobavila. Kauza s prohibicí a metylem v chlastu je také další debata co mě baví a smíchy se potrhám u výroku : " Otrava metylalkoholem je něco jako přírodní katastrofa...." h**vno pánové jedná se o systematické otravování národu. Co přijde dalšího kromě otráveného tvrdého a posypové soli na chipsech opravdu netuším....ale paní Jílkovou si pouštím pouze v krizi - to znamená pokud není nic jiného v televizi. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Kultivovanější kotel. Což tedy samozřejmě není žádná sláva. Při jednom náhodném sledování(jedním z hostů byl tehdy čerstvý "v podstatě vítěz voleb" Miroslav Kalousek) mne však pobavil jeden z volajících radou:"V tomhle státě je nejlepší bejt permanentně vožralej". Přičemž pan Kalousek pouze uznale pokyvoval... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Inkotentní exkotelnice cáká slova, šlehá teze, dští povyk, stádo pakin u obrazovek pak nepochybně přizvukuje vzrušením a jednomu se chce zvracet, jak to Mme J. dokázala, proječet se po tom všem co zplodila na >novoidní troglovizi< zpátky na veřejnoslužební (k)anál... Hnus, hnus, hnus, navíc degradující jakoukoli snahu snad někdy možných bystrých diskutujících cokoli smysluplného stádu a pí Jí. vysvětlit... .-( . . . Ale možná je to všechno jenom nějaká nová forma ideologická diverze, s tou už má stará svazačka M.J. svoje zkušenosti, že... Komu tohle slouží... (?!?) - - - P.S. Asi největší duševní zrůda ze známé trojky J.B.T.! Jebat to... - - - - - (Nahodile sledováno na ČT jak se člověk(u) namane, hodnocení 13.1.2010 jako mnohé, komentář s odporem a zlomyslně na mezinárodní ženský den psaný zde jako sedmdesátýdruhý - 8.3.2011) ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, zda tuto zcela zbytečnou obdobu někdejšího Kotle s uštěkanou Jílkovou vůbec hodnotit. Nicméně poté, co jsem shlédl díl nazvaný "České vztahy s Ruskem a Čínou" mi to v rozhodování výrazně usnadnilo. Taková cílená anti-ruská a atni-činská propaganda, jakou ta osoba nyní kopající za kavárensko-chvilkařskou, rádoby veřejnoprávní instituci předvedla, to fakt nemá obdoby. Rusofoby a sinofoby nechala hovořit, jak se jim zlíbilo, zato jejich oponentům neustále skákala do řeči nebo překrucovala fakta. Madam "myslím na vás" je rovná jako vývrtka, neboť se řídí heslem: čí chleba jíš, toho píseň zpívej. Zasloužený odpad! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama