Reklama

Reklama

Nejslabší! Máte padáka!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2002, 114x50 min

Účinkují:

Zuzana Slavíková (moderátor)

Obsahy(1)

Ve studiu se shromáždí 7 hráčů, následně jim jsou postupně zadávány otázky z různých odvětví (např. hudba, dějiny, celebrity, věda, atd.) Pokud hráč odpoví správně zvýší se suma, kterou pak může slovem "bank" uložit do společné banky. Pokud hráč odpoví špatně tak se suma vynuluje a začíná se od nuly. Na konci kola všichni hráči hlasují o tom kdo z nich vypadne (dostane padáka) a to z důvodu že se jim zdál nejslabší. Čas na zodpovězení otázek se postupem kol snižuje a hra se zrychluje. Tímto principem hráči odpadávají až do finále, kde se poslední 2 hráči utkají v duelu, vítěz si odnese obsah banku, který se ukládal během hry, poražený má smůlu. Tuto soutěž vysílala TV NOVA a uváděla ji Zuzana Slavíková. (duklak2)

(více)

Recenze (81)

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::Slavíková je trapná, až to bolí ! Odpad !!! Tenhle pořad jsem fakt nenáviděl !!!!!!! ::::::::::::::::::::::: ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

"Kdo vám to kazí? Koho byste se zbavili?" Moc dobře si pamatuji na tuto neustálou vyřčenou větu z úst paní Slavíkové. Pořad, díky kterému se z poměrně neznámé Slavíkové přes noc stala mediální hvězda, nicméně svým trochu monotónním pojetím se brzy okoukal, pak vypršela práva a asi 2,6 letech ho zrušili úplně...Lepší než samotná soutěž, jsou pak všechny ty parodie na tento soutěžní pořad na netu.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Soutěž, která trochu šokovala svou nemilosrdností a nekonvenčním chováním moderátorky (btw souhlas s canakjou), zprvu zajímavá, avšak svým konceptem odsouzena k nedlouhému trvání, neboť urážky jsou vtipné jen chvíli a jakmile soutěž přestaně být originální, je konec. Obecně je úroveň tohoto hodně nízká, tudíž po pár dílech ode mě dostala padáka... 3/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když vím, že to nevím, tak o tom přeci nepřemýšlím... Fíííha to je parádní pocit, že se s váma se všema zase neshoduju. Slavíková byla náhodou ultimátní píča, ale já bych se jí nebál. Dokonce jsem se tam chtěl přihlásit. Fakt nekecám! Bohužel to mezitím bylo pro malou sledovanost zrušeno. Škoda.80% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad se celkem dal. Brutální moderátorka a vědomostní otázky a odpovídání jak na běžícícm páse. Milionář je ale mnohem lepší. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nejslabší, máte panáka - takhle se jmenovala naše parodie, kterou jsme se ségrou a bratrancem točili. Vzpomínám si, že jsme fakt chlemtali zemanovu becherovku a těžko říci, kdo byl nejslabší, ožralí jsme byli cirka stejně. K pořadu samotnému - Zuzka byla drsná, jako domina by brala určitě jinou gáži. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Když jsem byl menší, pamatuji si, že jsem na tuto soutěžní blbost koukal. Už v té době jsem si říkal "Bože ta moderátorka je tak nepříjemná až to bolí". | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpa!) | ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušná soutěž jenže po pár dílech vás to omrzí, protože Slavíková neustále dokola opakovala svoje tři naučené fráze. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Díky soutěživému kolegovi EH jsem viděl zlomek i této neatraktivní soutěže. Za to, že převezl i Slavíkovou, si zaslouží plný počet, ale soutěž samotná sotva hvězdičku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu slabý pořad a proto dostal brzy Padáka... Slavíková se sice snažila, ale v těch hadrech vypadala celkem trapně. ()

Reklama

Reklama