Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Moudrost čínských mudrců, knedlíčky, pandy, kudlanka, humor, svižné tempo, hlášky. Stále to tam je. A stále to u mě funguje na výbornou i když to není tak dobré jako dvojka, a tak originální jako jednička. I tak je to akčnější než Velká čínská zeď, svižnější a zábavnější než většina animáků v přilehlém i vzdáleném okolí a navíc až po okraj naplněné tím dokonale romantizujícím pohledem na Čínu, její tradice i historii. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Škoda toho očividně hodně ztěžka vygenerovaného příběhu, kdy už prostě po dvou filmech a seriálu není moc o čem vyprávět - a tak v zapomenuté pandí vesnici Po nachází svého biologického otce, kořeny i podstatu: "Kdo vlastně jsem?", aby mohl čelit jakémusi ze záhrobí se navrátivšímu überzáporákovi. Jinak fantastickým výtvarným stylem i povedenou hudbou obalené megalomanské kung fu bitky (obzvlášť ty z Říše duchů), úsměvné vtípky a především maximálně sympatické charaktery stále dostatečně baví. Lepší 3*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $145miliónovTržby USA $143,528,619Tržby Celosvetovo $521,170,825Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,632,106Tržby za predaj DVD v USA $12,928,177║ opäť podarená zábavná bžunda, oddychovka ako vyšitá, Panda opäť valí na plné obrátky, je to dobre prepojené z ostatnými dielmi, plusom vydarené 3D, ktoré DreamWorks teda vie urobiť na jednotku a taktiež skvelý Slovenský dabing /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak to kecáš... ono se fakt zadařilo nalepit s celkem supr poselstvím celou trilogii Kung Fu Pandy! Jasně, od druhého dílu už to bohužel krapet bylo slabší s fight scénami, to ale nic nemění na tom, že hodnocení zůstává stejné. Skvělý příběh, tentokrát cílem bylo najít sám sebe a ostatní, což si myslím bylo i v jedničce ale tady šlo hlavně o rodinné shledání. Vtipné hlášky (až jsem si ucvrnknul), skvělé scénky (hlavně ta, když hopsálci u restaurace nevěřícně čumí na oba pandy, kteří, aniž by se přivítali, tak si navzájem přejí, aby našli správného otce a syna), skvělý návrat do svých původních končin a zelený boj proti prokletými přáteli. Samozřejmě nesmí chybět klenot písní - Kung Fu Fighting v anglicko-čínské verzi. V zásadě splnilo to, pro co díl přišel a já očekávám, že čtyřka v kinech by mohla konečně nakopnout ještě hlouběji, kde se můžou objevit všichni bossové z původních dílů. Za mě opět obrovská spokojenost a respekt všem co se na tom podíleli. Takže v kině u dalšího dílu - SKEDUŠ! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Je to vůbec poprvé, co vzniká jeden film se stejným příběhem a postavami ve dvou různých jazycích - v angličtině a v mandarínštině. (Zdroj: Cinemart)
  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama