Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s J*A*S*M. Snaha o modernost komicky kontrastuje s naprostou zastaralostí technologií nebo jejich křiklavým nepochopením. Ústřední dea je naprosto mimo, celkové provedení béčkové. Naprostá ztráta času. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S logikou si nikdo moc hlavu nelámal, taky proč, když měl film pobavit a šokovat. Bohužel nepřišel s ničím novým nebo dokonce originálním. Prostě jde jen o teenage vyvražďovačku, která si nechává otevřená vrátka pro další pokračování, kterého se jistě v blízké budoucnosti dočkáme. Jediné, co považuji za pozitivní, byla věta, kterou pronesl profesor ke svým žákům při vyučování a ta věta zní: "Vaše generace vidí jen pozitivní stránky technologie." Pan profesor měl naprostou pravdu. Všichni jsme závislí na výdobytcích moderní doby. Já si taky těžko představuji, že bych neměla mít mobil nebo nesedět u počítače ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Docela drsně pojatá teenagerská vyvražďovačka. Jenže tady jde jen o tu krev a nic jiného, takže ono to ve výsledku působí dost uboze. No a závěr je zcela o ničem, protože vlastně žádný není. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Snaha byla, tady se ale necení...Může mi někdo říct, proč tohle je jeden z dalších, kde středoškoláci vypadají jako kdyby doma měli dvě děti? A ta pointa se evidentně v průběhu skvostu taky ztratila. Jediné pozitivní, co si tu jednu zaslouží, je ten začátek a konec, jak neotřelé! Třeba to ale za dvacet let budou dávat jako malinové béčko. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

spolu s My Soul To Take jedna z největších srágor roku.Nápad žádná sláva,rádoby cool zpracování je spíše iritující a vraždy nepříliš originální.Snad jen ty herecké výkony jsou na podobný typ filmu dostačující...20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak ,kdybych mél hodnotit filmy podle originality tak dobrejch hodnocení moc nebude.Ale hodnocení 28% pro tenhle film,tak to jste šlápli do plnýho kýblu vlastních hoven.Bylo to docela napínavý,herecky určitě v průměru,konec bez happyendu.Já se ani nenudil.50%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Vymaž z mobilu nebo e-mailu řětězovou zprávu a zemřeš! Pche, kravina, řeknete si. Omyl, trest Vás v podobě smrti nemine! Pár takových lidí ze středoškolské univerzity to udělalo a pocítili to na vlastní kůži! V hlavní roli se zde představí Řetěz a jeho Zpráva. 70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem se bál, že to bude hovadina a ono fakt jo. Naprosto nezajímaví teenageři bojují proti řetězové zprávě, kterou když přes email nebo přes SMS poslat 5 lidem, jinak si pro ně přijde psychopat a zabije je. Celé se to tváří strašně moderně, ale tím pádem nechápu, proč jim to nechodilo na Facebook - ten už přece v roce 2010 byl dost populární, ne? Děj nedává pořádně ani smysl, třeba tam byl jeden študák, kterému ta řetězovka přišla, měl den na to ji někomu poslat, neudělal to a psychopat si pro něj přišel až po čtyřech dnech? A to těm policistům trvalo tak dlouho, než zjistili, že na tom řetězu je nějaký znak? Kdo je vrah se dá uhádnout strašně jednoduše, závěr je taky celkem debilní a obecně je ten film dost odfláklý. Zase mu ale musím uznat, že je v něčem originální - SPOILER jako jediný kdo zde přežije je černoch - ti v těhle teen hororech umírají většinou tak v půlce filmu KONEC SPOILERU, takže aspoň něco na tom všem je. A ani ten nápad samotný není k zahození, jenom se to prostě nepovedlo. Hodně nepovedlo. 1* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se v tom ztratil. Dvě třetiny filmu klasická pubertální vyvražďovacka, ale ten konec byl divný. Pořádně nevím kdo to měl celé na svědomí. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Řetězová zpráva je poctivý slasher s hutnou porcí zábavnosti, který ocení především fanoušci slasherů. U obyčejného diváka neznalého pravidel vyvražďovaček hrozí, že odejde znechuceně už po první vraždě. Pokud vám tedy nedělá problém, že je film prošpikován nejen ostrými zbraněmi, ale i logickými kiksy, nemělo by vám dělat problém si Chain Letter užít. Má všechno, co kvalitní slasher má mít. Bod mu odebírám za ony občasné podivné kiksy - jak může vrah na střeše vytáhnout člověka na kotvě, aniž by ji musel rozhoupávat z velkého úhlu, aby se oběti zabodla do těla? Ne, že by mi to zase nějak zkazilo zážitek v kině, ale tenhle zápor prostě nejde přehlédnout. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Prvně, když jsem se na to snažil podívat, tak jsem měl dost pod kůží, takže jsem si myslel, že to možná nebyla taková blbost. Dokázal jsem vydržet dvě smrti a když byly obě opravdu tak strašně divné, rozhodl jsem se jít spát. No bohužel jsem měl snahu to dokoukat. Pak přišla třetí smrt, chudák holka dostane čtyři rány do oblasti zad a hlavy a má akorát roztrhlej župan a pak najednou přijde smrtící rána. A navrch je tam policajt, co se hned po vraždě objímá s každym a nikoho to netankuje. Z tohohle vyplývá, že příště svůj opilecký názor raději poslechnu. Proč tomu vlastně jednu davam? Protože v době, kdy byla řetězová zpráva hitem dne, to žádnej vrah takhle nepojal. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasno, nepozeral som to s tým prednastavením, že to bude peklo. Prvé (zhruba 3 minúty) ma to aj zaujalo. Ale po chvíli to začalo kolabovať v každom mysliteľnom smere a fakt by som sa musel premáhať, aby som čo i len pokrytecky mal pohľadať dôvod aspoň na jednu hviezdu. Nie, tu sa to proste nedalo. Konkrétne to nemá zmysel rozpisovať, ale každému radím držať sa od tohto ... filmu... čo najďalej. Dávno som nevidel väčší omyl. ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Film se snaží napudit trailerem nebo názvem, ve skutečnosti jde o neskutečnou sračku, v které se odehrává každé klišé. Bohužel ty klišé jsou špatně provedené. Herci neumí vůbec hrát a scénárista by si zasloužil nakopat. Proč jen jsem utratil peníze za lístek na tenhle film. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hovadina. Dnešné horory stoja za hovno. Nechápem, prečo nikto nenatočí nič poriadne. To predsa nemôže byť až taký zlý. 1* a nezachránia to ani tie kozy, čo sa tam na stotinu sekundy objavia. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Zaprvy vubec nevim, jak to začalo, ani jak skončilo, děj prostě uplně bez rámce. Když pár bláznů nesnáší technologie, tak proč nezavraždi všechny lidi na světě, že někdo odešle sms přece neznamená nic, to dneska umí každej. Zadruhy co to bylo za pitominu, že ten vraždicí maniak měl zavázanou a zjizvenou hlavu - bože jak tohle souvisí s technologiema, sms a řetězovejma zprávama??? A dál takovy ty voloviny, jako že je na netu stránka, co tě vysleduje nebo, že maji přistup ke kemerce ve tvym notebooku a tou tě sledujou, to je spiš velká sci-fi, než aby to pusobilo aspoň trochu reálně. Za poslední visicí řetazy mě teda vůbec nepřipadají strašidelně, taky pořád prší (tenhle déšť dělá polovinu tohohle hororu) a toho kečupu, trochu mohli ten masakr udělat víc uvěřitelně. Je to velká bída, ale za tu snahu. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Mezi středoškoláky se začíná šířit podivná řetězová zpráva - znáte to - pokud ji nepošlete dalším pěti lidem, do deseti vteřin vás přejede letadlo, v opačném případě vám zemře alespoň šest babiček, a po každé z nich zdědíte sto miliónů. Jenže středoškoláci se na přeposílání nevyprdnou, a zprávu posílají dál - a o to je větší jejich překvapení, když každý kdo zprávu dostane, zhyne bídnou smrtí. Jessie Campbell (Nikki Reed) má podezření, že za vším by mohla stát "antitechnická" skupina, která díky znalostem technologií (!) dokáže teenagery sledovat a pak je za pomoci řetězů vraždit ... Někdy si říkám, jestli je mi tohoto zapotřebí? Ač je mi technologie blízká (a troufám si tvrdit že o ní i něco vím), jsem ochoten se nechat unést do roviny scifi, nějakou tu nelogičnost jsem ochoten překousnout (Echelon Conspiracy, Die Hard 4.0), ale čeho je moc, toho je příliš. Tohle je jeden z nejblbějších filmů co jsem kdy viděl (možná úplně ten nejblbější) a vyjmenovávat vše, co se mi na filmu nelíbilo by mi zabralo několik hodin (a stovek řádků). Ale ve zkratce - "geniální" spojení Řetězové zprávy a vraždících řetězů, wow - to muselo někomu zabrat hezkých pár chvil. Hlavní hrdinka už má středoškolská léta hodně dlouho za sebou, a navíc její řešení situace (rozflákat mobil a noťas) je vskutku brilantní. To, že si na jakémkoliv mobilu (a že jsou ve filmu vidět kdovíjaké staré plečky) všichni přečtou krásnej barevnej mail je už pak jen pověstný hřebík do rakve (tohoto filmu)... ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Další americká teen vyvražďovačka. Námět je vcelku zajímavej, ovšem zpracování už trochu pokulhává. Vraždy jsou hloupoučký, postavy absolutně nezajímavý, vztahy mezi nima chladný - umřela mi nejlepší kámoška? No a co.. Ale za úvodní scénu dávám ** ()

Reklama

Reklama