Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Já vyrůstal na Štěpánce a Čertíkovi Bertíkovi a jak to člověka poznamená, o tom ví jen pamětník. Kam se na ně hrabou nějaké školky...i když obsazená je hodně výživné. Molavcovou nesnáším odjakživa, Nesvadbu taky a ti ostatní jsou též velké peklo. Nechtěl bych být fakan, povinně usazený před obrazovkou:-))) ()

annifrith 

všechny recenze uživatele

Já dávám tři. K některým uvádějícím mám výhrady, ale děti je nepochybně berou, jinak by je asi vyměnili. Majda se mi líbila na začátku, ale na diblíka už je dost ve věku nediblíků. Jitka Molavcová, Jana Hlaváčová, Libuše Havelková a děda Kostelka byli fajn. Ne už tolik mužský diblík Michal, který někdy vypadá, jako by si odběhl z Mimtria. Ale nápady, co má, ujdou. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro děcka možná fajn pořad, ale když si vzpomenu na ty – jenž jsme sledovali my jako malí caparti, tak je to jen slabý odvar. Přibylo trapnosti a kvalita šla taky rapidně dolů. Svého času se to Magdalena Reifová ještě snažila jakžtakž držet nad vodou, ale postupem času se z toho stala jen další pitomost na České televizi… ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Ty pohádky jsou tam dobré, ale jinak mě to nebavilo už jako pětiletého kluka. A vždy když jsem se chtěl dozvědět něco o světě přepnul jsem na nějaký kanál s dokumentárními pořady ..Pro mladší publikum bych volil trochu jiný dětský pořad než kouzelnou školku. .... HODNOCENÍ: 25% (2*) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě vždycky lezl krkem, jak Františkem, tak moderátory a ani jako malej jsem to nijak extra nezbožnoval. Každopádně jsem za něj hrozně rád, protože je to jediný, u čeho můj pětiletej hyperaktivní brácha vydrrží. Tudíž celá rodina je ráda za trochu oddychu, alespoň na tu půlhodinu, a proto taky dávám ty 2*.. :D ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)
  • Michal Nesvadba s nápadem na gag se samolepící barevnou páskou přišel v obchodě, když pozoroval muže, kterému nešlo zabalit balík. Gegy se samolepícími barevnými páskami předvedl v roce 1997 na festivalu v Japonsku a měl tam velký úspěch. Na světě prý nikdo nic podobného nedělá a Michal umí s lepicí páskou udělat cokoliv a kdykoliv. (TomasSlach)

Reklama

Reklama