Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Is it complicated? Kdepak.. Předpokládal jsem, že Meryl bude samostatná silná osobnost, o jejíž přízeň se bude ucházet dotěrný, slabošský ex-manžel spolu s nějakým citlivým ťulpasem a konec vyšumí do ztracena. A taky že jo.. Ve snobském kabátě oděná romantická komedie se suchopárnými dialogy, prázdnými řečmi a absencí svižného vtipu, kde S.Martin s obličejem napnutým jak cirkusové šapitó je ve vážných momentech komičtější, než když má být komický, Baldwin připomíná srstnatého Kromaňonce, co rád papá smažené mamutí řízky na přepáleném oleji a Adlerovic již plnoletí potomci disponují mentalitou dvanáctiletých dětí. Vidět Alecovu klobásu na Skypu, tak jsem doživotně off line.. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Príjemná, totálne neškodná a divácky pohodová komédia o vzťahových a citových peripetiách po štyridsiatke. Streep stále ženská a s charizmou, v kominácii s Baldwinom tvorili príjemné svieže duo a postarali sa o bezstarostnú zábavu, ktorú si možno vychutnať aj keď sa nezaraďujete do ich vekovej kategórie. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

..asi by bylo nejlepší, dát tomu ještě šanci. Ani já nejsem proti..... Film o vztazích, vlastně o vztahu, těžící z obyčejných situací, které se mohou stát každému z nás. Takže nic moc. M.Streep není kuchařkou, ale cukrářkou. Stále je však stejně milá. Nebo ne? Záleží na vás. Ve 45. minutě se to začíná komplikovat. Nebo jde jen o vtipy pro padesátileté? 70. minuta – další komplikace, ale humor padesátníků mě nerajcuje. 90. minuta – tak se nám to zkomplikovalo. Hodina čtyřicet – je to fakt komplikovaný! Já tyhle vztahovky nemusím. Ani kdyby v nich hrál třeba D.Cooperfield. Je to však zajímavější, než český Líbáš jako bůh. Stejně ale zjistíme, že v 50ti nebudeme utíkat za přítelem, ale za svými dětmi. Pokud je tohle váš šálek čehokoliv, budete si vrnět blahem. Já mám ještě pár let čas! PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Kamera 6/10/// PLUS: Steve Martin a John Krasinski to táhnou v komediální rovině, ostatně, oba mají dobře napsanou postavu, kdo má rád Meryl Streep (kdo nemá?) si film díky ni užije, není nouze o zábavnější momenty MÍNUS: bohužel není nouze ani o ty vyloženě trapné, zároveň je to možná zbytečně delší a rozvleklejší/// Shrnutí: Film, kterému jsem se spíš dlouhé roky vyhýbal, protože jsem tušil, že to bude nejslabší kousek režisérky Nancy Meyers, ale to spíš proto, že její tvorba je výtečná. Film je koukatelný, dojemný, zábavný a herecky dobře zvládnutý./// Celkem 68%/// ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: Pohodová komédia, výborná Streep a dobrý Bladwin. Miestami svojsky zábavné, inokedy klišé, ale celkovo fajn komédia o komplikáciach vzťahov v "zrelom" veku. Vtipné, miestami pritiahnuté za vlasy zabalené v romantike s pomalým koncom, zábavnými miestami ale i nudnými dialógmi. Nevryje sa hlboko do podvädomia, ale vôbec neuškodí. Príjemná voľba na večer. 3 a pol * ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Meryl Streep požádala univerzitu Vassar College, jestli by se scény z Lukovy promoce mohly natáčet v areálu jejich univerzity, avšak škola toto odmítla a to i přesto, že zde studovala nejen Meryl Streep, ale také její dvě dcery. (jezurka42)

Reklama

Reklama