Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Nebudu hodnotit. Obsazení je sympatické, zvláště pak James Cromwell a David "sebrali mi stíhačku, teď jsem v NASA" James Elliott. Triky jsou na TV pěkné, nenudí to a zatím mi nic výrazně nevadilo, tak si pěkně počkám na druhý díl a uvidíme… Po druhém díle: No ty vole. V porovnání s tímhle, by si první díl zasloužil Oscara, protože tolik nelogických věcí pohromadě, jen tak nenajdete. Např. (nebudu psát, že to je spoiler, ale je to spoiler! :-)) měsíc se rozpadne na dva kusy, jenže ani jeden z nich nikam nepadá a normálně jsou oba na obloze a vše je prý v pořádku a v normě?! Ty jo… Fakt jsem čekal, kdy se tam ještě objeví Chuck Norris, to by alespoň mělo nějaký smysl, na rozdíl od tohohle! A pokud první díl měl alespoň nějaké slušné triky, tak tady asi objevili novou verzi Adobe Photoshopu, jinak si neumím vysvětlit tu sekvenci s lodí (to mě přímo uhodilo do očí!) Dvě velmi nejisté hvězdy… ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Sice nemáme peníze na bruce willise, bena affflecka a liv taylor(ale ten kovboj z JAGu přece taky ujde), ale za to nakukáme lidem, že klidně můžete rozstílet Měsíc na cimprcampr a nic zas tak vážného se nestane. A taky když uděláme vesmírnou animačku s pohledem na Měsíc(která bude použita bilionkrát), doprovodíme ji strašným hukotem do repráků, protože když se hýbe něco tak velkého, musí to přece dělat obrovský rámus. Co takhle přejmenovat to na Armageddon2: Slabý pokus aneb Jak jsme ten "meteorit" nestihli zničit včas. 21% ()

Reklama

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Všem, kteří chtějí mít z tohoto dvojfilmu příjemný zážitek, doporučuji nahrát si ho na jakékoli medium a průběžně mazat patetické, srdceryvně rodinné a pseudozamilované scény. Zažijete dvě a půl hodiny trvající napínavý příběh o tom, co s naťuklým těžkým měsícem, který se chystá spadnout na Zemi. Takže po úpravě za **** :-) ()

M0rSalis 

všechny recenze uživatele

Vždy když vidím: Žánr: katastrofický Země původu: Německo, tak mám jasno o co se bude jednat. U tohoto snímku mě zprvu překvapilo relativně slušné herecké obsazení (na film téhle úrovně) v podobě Elliotta a Cromwella. Ale celý film byla nehorázná zpatlanina, absurdita na absurditě, stupidita na stupiditě. Ta jedna osamělá hvězdička je za sílu Cromwellovi hole, kdy jednou ranou poslal k zemi horu svalů, a za scénu s létajícím "přemisťovadlem" (fakt nevím jak to nazvat) na měsíci (chvíle kdy letí do té praskliny), tato scéna mě tak rozesmála až jsem brečel :-D ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Od začátku mě film připadal velmi směšnej tím, co se nám snažil navykládat za kraviny. Ale docela jsem se bavil, takže by to asi bylo na ***, jenže ta poslední půlhodina... Jestliže se tvůrci po celý film zuby nehty drželi jakés takés přijatelnosti (aspoň pro mě) tak poslední půlhodina je nechutná sbírka nepovedených klišé. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)
  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)

Reklama

Reklama