Reklama

Reklama

V létě roku 1957 se sedmiletý Bryce Loski přestěhoval spolu se svými rodiči a starší sestrou do malého městečka, kde se setkává s dívkou ze sousedství a zároveň novou spolužačkou, Juli Bakerovou. Zvědavá a bystrá Juli se do něj na první pohled zamiluje. Bryce se jí naopak snaží ze všech sil zbavit, zdá se mu dotěrná a protivná. Léta běží, rozporuplný vztah Bryce a Juli se nijak zásadně nemění. V sedmé třídě však nastává v Bryceově životě velká změna. Po smrti babičky se k nim nastěhuje dědeček Chet, který vidí Juli v úplně jiném světle. Imponuje mu její tvrdohlavost a odhodlání. Jednoho dne se Juli rozhodne zachránit starý platan, který stojí v jejich ulici. Prosí Bryceho o pomoc a doufá, že ji podpoří. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (766)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Super. Každý, úplně každý z nás si něco podobného sám zažil. Sledování tohoto filmu musí zákonitě evokovat ohromnou myriádu nejrůznějších pocitů, díky kterým je pak samotný divácký zážitek úchvatným dobrodružstvím. Romantických příběhů tu je kopa, ale ne tolik jich vypráví o malé holce a klukovi... Takže alou pozapínat televizory, vyladit stereo a nechat se dobrovolně unést všedně výjimečným příběhem pro každého. Jistě, že je to dost prvoplánovité (spoustě lidí prostě "umělé" slzy vadí), ale tenhle snímek je prostě tak nádherný, že je pomalu euforií samotnou. Nejkrásnější závěrečná scéna za velmi dlouhou dobu. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Rob Reiner představuje žánrově velmi čistý snímek. Že umí romantiku dokázal už před více než dvaceti lety v povedené komedii Když Harry potkal Sally, práci s dětskými charaktery si zkusil v Zůstaň při mně, v Má mě rád, nemá mě rád dokazuje, že zručnost v předchozích snímcích nebyla pouhou náhodou. Není divu, že se tahle ne úplně všední romance dostala záhy po svém uvedení mezi nejlépe hodnocené americké romantické filmy 21. století na databázi. Zvláště, pokud jej srovnáme se současnou nepříliš atraktivní konkurencí. Je příjemné vidět, že po všech těch povětšinou hysterických komediích, které se k nám z nového kontinentu poslední dobou dostávají, se přeci jen najde i tvůrce se svěžím přístupem, který dokáže brnkat spíše na dramatickou nitku, než na komediální notu. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bezstarostný a oddychový príbeh, ktorý zahreje nejedno divácke srdce. Náhmatovo rozoberá téma detskej (no i tej dospeláckej) fantázie, nesplnených snov, povrchnosti niektorých jedincov, priateľstva, zadržiavanej (pre okolie neprípustnej) lásky a ďalšie. Hlavné duo je skutočne sympatická kopa a zároveň poteší i mini rolička Johna Mahoneya ala Frasierov papa. Pochopiteľne sa nejedná o nič revolučného alebo prevratného, no keď on ten Flipped odsýpa tak neuveriteľne rýchlo, pohodovo a nenútene, až neverím svojím rukám škaredým, no vážne mám chuť nahodiť možno aj zaslúžený, plný počet. V jednoduchosti spočíva krása - pravda, pravda. Ale.. predýcham to, schladím hlavu a teraz... vychádzajú "len" krásne štyri hviezdy. P.S. dodám, že TOTO si každý z nás zažil a možno práve v onej nenápadno-šibalskej ingrediencii spočíva suverénne očarenie davov miestnej komunity - čo zatiaľ môžme názorne pozorovať. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Máš ho ráda, ale on tě nemá rád, avšak on tě určitě jednou bude mít rád, jenže ty už ho možná nebudeš mít ráda. Musím se přiznat, že na dětskou lásku jsem již trochu přerostlý, ale dva naprosto odlišné pohledy na věc mne celkem pobavily a navíc jsem si mohl ujasnit dvě věci. Jednak tu, že dívky dospívají dříve a jednak se uklidnit tím, že nejsem jediným představitelem mužského plemene, který je schopen pár let nezpozorovat, že je někým balen. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

po Bucket Listu jsem se na další Reinerův film celkem těšil. a výsledek? pěkný styl vyprávění, množství hřejivých momentů a mouder, absence otřepaných frází, autentický soundtrack a příjemná stopáž. pět stručných důvodů pro pět hvězd. za pochvalu určitě stojí i velice příjemné výkony mladých herců. snímek, který ve mně zapustil kořeny. 90% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně po dražbě, kdy je oběd s košíkáři, tak Bryce (Callan McAuliffe) zvedne Juli (Madeline Carroll) ze židle a chce ji políbit. Při jeho vyprávění stojí Juli čelem ke dveřím a Bryce zády, při vyprávění Juli je to naopak. (gegina31)
  • V severoamerických kinech film utržil 1,8 milionu amerických dolarů, celosvětově 4,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno