Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

casef 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se to po 2-3 dílech okouká, ale pokaždý je to slušná zábava, protože se alespoň trochu vždy obměňují překážky. Škoda, že více prostoru nedostane Jill Wagner, přeci jen se na ni lépe dívá, než na duo Johnů, bez kterých kdyby to nekomentovali a neutahovali si ze soutěžícim by byla po chvíli nuda. Tímto se s Vámi loučím a obří koule! ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

Reklama

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Hned a z fleku bych bral českou verzi této pro mě senzační a legendární soutěže pro lidi z ČR!! (A ne jen nesmyslně pro celebrity, jako v případě Wipeout - Souboj národů) :) Doufám, že se brzy dočkáme. Jinak doufám, že ta americká verze bude běžet ještě hodně hoodně dlouho. :) Hned bych si to chtěl vyzkoušet a obávám se, že bych rozhodně nebyl jediný. :) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li z těch občanů, kteří z nějakého důvodu nenávidí občany USA, nenechte si ujít tento pořad! Pohled na množství tlamopádů, kulopecek a kozoran na obtížných překážkách, jaké absolvují mladí američtí soudruzi (a soudružky) kvůli získání mrzkého kapitálu, vás zaručeně učiní šťastnými. Americká obdoba "Ninja warrior", jen se to nebere tak vážně a úkoly nejsou tolik fyzicky náročné. Zahanbeně přiznávám, že mě to docela bavilo, akorát komentáře jsou standardně otravné k posrání a český překlad názvu stojí za to, co produkují šelmy psovité řitním otvorem. 61% ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý ratingový hit leta 2008 na americkej stanici ABC - Wipeout - si svoj základ berie z úspešného japonského formátu Takeshi's Castle. Obria prekážková dráha, 40 súťažiacich, výhra 50.000$ a kopec najrôznejších huboletov a držkopádov. Čo robí tento program fakt zaujimavým, sú vtipné moderátorské komentáre dvojice John Henson + John Anderson, ktorí priebeh súťaže glosujú, hlášky padajú jedna za druhou a dokonca jednotlivé situácie pauzujú a zakreslujú na obrazovku (ako v prípade športových prenosov). Good night, and big balls! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama