Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úroveň Slovenské partičky je nepochybně vyšší než dvojitá česká kopírka, ale i tak je opravdu vtipných nebo povedených scén poskrovnu. Přizám se, že komentář píšu se zpožděním, hodnocení však zůstává stejné, vlastně přemýšlím, zda ho nesnížit, protože ze Slovenské Partičky mi v paměti, kromě hasiče v podání Lukáše Latináka, neuvízlo zhola nic. Show je to však poměrně dobrá, ale opět se neubráním porovnání s nepřekonatelnou Whose line. ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

"Kto nakŕmi pavúkov? Kto pooberá čerešne?" Kvalita pořadů o počasí kolísá v závislosti na počasí, kvalita Partičky se složením partičky. Vyhovuje mi, že se zde objevují především slovenští herci, které neznám a nemám je spojené s různými nováckými a primáckými telenovelami. Známé tváře se zatím osvědčily málokdy (ono třeba od Ani Geislerové se nedá mnoho legrace čekat). Konstantu, a to značně rušivou, představuje chování moderátora – ten je na zabití vždycky. Očividně trpí závažnou chorobou, která se projevuje nezvladatelným předváděním "nenuceného" smíchu. A zná Dangl i jiné než "příjemné" přívlastky? Chvíli mi trvalo, než jsem si na humor Partičky zvykla, i dnes se občas v duchu ptám, co je na tom vlastně vtipného a čemu se směju, ale o přemýšlení tady nejde. Naopak je krajně nežádoucí. Stačí kopnout rozum do kouta, přistoupit na jejich hru a nechat se unášet na vlně absurdního humoru, dobré nálady a kouzla okamžiku. Vzhledem k odpadnímu standardu televizních pořadů českých a slovenských komerčních stanic mě Partička velmi příjemně překvapila. Doufám, že z vysílacího programu Markízy hned tak nezmizí. Protože když dojde na krmení pavouků, padám smíchy ze židle. :-D ()

Reklama

R4D0 

všechny recenze uživatele

Na Slovenské,pomery ktoré sú skôr chudobné ako bohaté je projekt "Partička" perfektne zvládnutý,vydarený a hlavne dobre spracovaný,možno že by som mal trošku spomenúť osadenstvo v ktorom sú ľudia ktorých nemám príliš rád Dangl sa dá Latinák,Miezga,Kemka,Jakab absolútne ale s prepáčením upišťaná gorila Polnišová by sa tam nachádzať nemusela ale celkovo ide o vydarený projekt ktorý sa na Slovensku vyskytne raz za svetelný rok;) ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa takéto niečo super, tu už dávno nebolo. Ak vôbec niečo také bolo. Tomuto sa povie improvizácia ako hovädo :) Niektoré situácie sú na popukanie :) Zatiaľ hodnotím po dvoch odpozeraných častiach. A ak to takto pôjde ďalej, tak klobúk dole. Nacvičiť sa dá hocičo, ale na improvizáciu treba mať talent. Polnišová ma niekedy naozaj dostane, ale samozrejme všetci sú úplne špičkový. ADD - Po viacerých odpozeraných častiach sťahujem jednu hviezdičku, za stratenie toho prvotného kúzla, ktoré ma na na začiatku tak očarilo :) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Ani si nepamatam kedy som sa naposledy tak zasmial. Vsetci zucastneny su perfetny improvizatory a myslim, ze na slovensku mozme byt hrdy akych hercou mame. Len je velka skoda, ze svoje umenie musia predvadzat v takychto, kratkych relaciach. Mame vynikajucych hercov a je velka skoda, ze sa na slovensku netoci viac filmov, pretoze material na to urcite mame. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno