Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v poslední době hýbou zvířata světem. Měli jsme tu mluvící psy v čele s Marmadukem a nyní přichází celé lesní zvěrstvo. Sice nemluví, ale zato umí řídit auta, stavět zmenšené plánky zábavního parku a taky se umí docela dobře prát. Malé dětičky do 4 let budou tedy jásat radostí. Jo, a pak je tu taky obtloustlý B. Fraser a spol. Na ty bych málem zapomněl, jenže když oni nestáli za nic. Škoda zmiňovat a raději utečte někam do lesa, srandy si tam užijete jistě více... 20% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vysvětlete mi někdo, jak se může tento film někomu nelíbit. já se málem počůrala smíchy. snad jen ten závěr byl maličko kýčovitý, ale vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, jinak to dopadnout nemohlo. Smála jsem se od začátku do konce. Fraser odvedl výtečnou práci. Celé dílko je milé, vtipné a zábavné. Nevím, ale čekat od filmu s touto tématikou nějaké hlubokomyslné bláboly, mi přijde velmi zcestné. Triky ujdou, děti se skvěla baví a dospělí s nimi. O tom přece rodinné komedie jsou. Kritizovat to, je stejné, jako si u hororu stěžovat na to, že se při jeho sledování bojíte. Za mě super komedie. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ten mýval je strašný zmrd! Když se navíc spojí s takovou sviní, jako je veverka, vůbec se nedivím, že je proti nim prasátko Brendan úplně bezmocné. Jsem na rozpacích. Hlísta František v Kouzelné školce přece říkal, že slabším a bezmocným se má pomáhat a pak musím hodinu a půl čumět na to, jak si bezskrupulózní partička lesní havěti dělá z ubohého, nevinného vepříka boxovací pytel. Ne, to není vůbec správné a strašně tím pohrdám! A ke všemu v tom nejsou vůbec žádné kozy a ani jeden bobr. Když jsem naposledy vytáhl tatínkovi ze skříně dévédéčko s názvem Chlupatá odplata, nehrál v tom sice pan Nafta, i když to mělo podtitul XXX, ale zato to bylo kulantní, charakterní drama o multiotvorovém ponižování militantních feministek. Ne jako tahle sračka! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dan Sanders (Brendan Fraser) cítí velkou příležitost ve své práci. Od svého šéfa dostává úkol, zprostředkovat výstavbu rodinných domů uprostřed Oregonských lesů. Přesvědčí manželku i syna, a i přes jejich nechuť opustit velkoměsto se přestěhují do ukázkového domu v lesích. Jenže v průběhu výstavby se začínají dít podivné věci, a Dan brzy zjišťuje, že se zvířecí osazenstvo lesa spojilo, a hodlá lidi ze svého rodného lesa vystrnadit. I když jej ostatní považují za blázna, Dan vyhlašuje zvířectvu válku, kterou, jakožto pán tvorstva nemůže prohrát. Nebo ano ? ... Bezvadná ekologická agitka, zvlášť pokud je vám méně než 10 let, nebo případně milujete Brendana Frasera (i když se tváří jako naprostý idiot). Pokud ale žádný z výše zmíněných bodů nesplňujete, budete se u filmu (až na pár povedených scén) docela nudit, a čekat na ono _velké poučení_ (c), které samozřejmě film také obsahuje. Na druhou stranu, zvířátka jsou docela sympatická, takže přece jen nějakou tu hvězdičku filmu dám... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"TEN MEDVĚD ŘÍDÍ VOZÍK." "A JAK DOBŘE." S tímto filmem je skoro všechno špatně. Zoufale nevtipný, velice chabě zrežírovaný, vybavený neuvěřitelně trapnými triky. Nechápu, co na tom stálo 35 USD mega. Herci jako by si byli vědomi "kvality" a v tomto ohledu drží lajnu - Fraser nikdy nebyl horší a ve chvíli, kdy se tragicky nasoukal do přiléhavé růžové teplákové soupravy, mi ho chudáka bylo skoro líto. Děs. 20% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama